goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een goede ervaring met van Buuren. Vooraf een goede uitleg van wat we gaan doen en tijdens de rit duidelijke instructies. Na de rit krijg je ook nog duidelijke tips mee voor de volgende keer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijlessen en veel geleerd ben super blij dat ik geslaagd ben namens rijschool van buuren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I want to thank Leo for his excellent service, his teaching and advise. For me he is very clear and excellent teacher.\r\nThanks Leo from the bottom of my heart.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie en gezellige ervaring. Instructeurs geven duidelijk aan wat verbeterdkan worden en ook hoe.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben enorm blij dat ik van Leon af ben want dat betekent dat ik in één keer geslaagd! Ik heb het hardstikke naar mijn zin gehad en alles was top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig, instructeurs deskundig en kunnen goed overbrengen wat de lesstof is. Met facturen wat miscommunicaties gehad maar achteraf goed opgelost.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg goede hulp

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijschool en leuke instructeurs o.a. rosita en rond van der helm waren top instructeurs rustig, geduldig en meedenkend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Michel en Jannie zeer fijne instructeurs duidelijk accuraat alles altijd top geregeld, \r\n\r\nAnton

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het erg leuk. Had nog nooit een scooter gereden en nu is het me in1 dag geleerd. Vind dit een topschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima leerschool voor het halen van je rijbewijs Bus. Zowel theorie, praktijk als de klantgericht- en vriendelijkheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service en gezellige goede instucteur , geen problemen gehad

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles voor de vrachtwagen hier gehaald, goede duidelijke aanwijzingen van instructeurs. Als je in 1x wil slagen moet je bij Van Buuren zijn

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, snelle service leuke lui.

voldoende, een redelijke ervaring

Boezemweg 57