• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lessen en examen voor rijbewijs C1

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over dit bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positieve ervaring. Enthousiaste instructeurs met goede begeleiding zowel bij AVB en AVD.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel hulpzaam nemen echt de tijd voor je en helpen je naar iets moois toe

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg tevreden over de opleiding vrachtwagenchauffeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede Rijschool zeer klantvriendelijk, bedankt Ron dat u mij een goede lessen heeft gegeven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede hulp en zeer zorgzaam. Ik ben een paar keer gevallen en Gerard vroeg meteen hoe het met mij ging. Mijn gezondheid was het belangrijkst.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel behulpzaam worden niet boos en je kAn ze alles vragen

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Allemaal aardigen rij instructurs wordt duidelijk uitgelegd \r\nDaardoor alles in een keer gehaald\r\nTijdens de avb zouden de vrachtautos wel van het terrein mogen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en grappige instructeurs :) veel geleerd en duidelijke instructies. Zowel avb als avd. \r\nTijdens avb oefeningen soms last van geparkeerde vrachtwagens. Verder toppie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijschool, instructeur legde heel duidelijk uit en ook tussendoor gewoon een grapje. Prettige ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaring met dit bedrijf, aardige instructeur, goede uitleg en aanwijzingen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg positief. Ontspannen lessen en goede uitleg en tips. Af en toe kritische opmerkingen, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Mag zelfs nog wrl eens wat kritischer. Manier van plannen en het contact met de planners is ook zeer positief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Contacten omtrent planning verlopen prettig, alleen het inplannen van de herkansing van AVB was lastig omdat deze eigenlijk pas na het AVD examen zou kunnen. Gelukkig was een mededeelnemer bereid te ruilen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuke rijschool heel veel geleerd van jannie! Een zeer goede aanrader voor de rest die een rijbewijs willen gaan halen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele positieve ervaringen. Vanaf het eerste moment kreeg ik te maken met hele professionele en meedenkende mensen. Thx allemaal!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf BE geslaagd!

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker