goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Over het algemeen genomen ben ik tevreden met de opleiding. Over het avb gedeelte was ik wat minder positief maar het avd gedeelte was prima

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf kevin gaafe gast!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuk les gehad, planning op verzoek van mij lekker kort op elkaar geplannend. Hardstikke bedankt allen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne lessen gevolgt door een heel rustig en goed examen. Zowel examinator als lesgever gaven goede uitleg en optijd een opdracht. Iedereen ten alle tijden heel vriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het wel een leuke dag. Want er was ook wel genoeg afwisseling en ik heb veel geleerd. En ik vond het ook heel handig dat je achterop gaat zitten en er over gaat hebben waar je op moet letten. En dat je omstebeurt als eerste gaat rijden alsof het een echt examen is maar dat je dan nog wel te horen krijgt als je iets verkeerd doet.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen, fijne en goede uitleg. Voldoende uitleg voor de lessen die ik heb gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed, klantvriendelijk!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij inval instructeur geen goede communicatie, ook geen feedback achteraf. \r\n\r\nInstructeur waarmee intest gereden moet standaard ook instructeur zijn voor de komende lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed, klantvriendelijk!

• Deskundigheid N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bedankt carl voor de lessen en het geduld ik zal jullie zeker aan raden bij andere kandidaten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Scooter theorieles gehad en praktijkles gehad en geslaagd! Heel erg duidelijk en gkoed georganiseerd.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rustige instructeurs zowel voor theorie als praktijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankje Derya en Ricardo, perfecte communicatie van buuren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijlessen\r\nHele gezellige rijinstructeurs met een duidelijke uitleg.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een erg leuke opleiding, waarbij je goed wordt klaar gestoomd vor het examan.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker