perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top ervaring, alles goed georganiseerd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik vond het een zeer leerzame dag. Het is fijn dat we veel ervaring in het verkeer hebben op gedaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Zowel aan de telefoon als de instructeur zelf. Alles wordt netjes en rustig uitgelegd zodat alles helder is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van Buuren is er als opleider in geslaagd mij, adequaat en snel, na een negatief beoordeeld examen, te laten slagen. Allen die hier werken zijn vriendelijk, behulpzaam en bezitten voldoende motivational spirit. Puntjes van kritiek: het gebouw is zeer sober, en de hygiëne van met name de toiletten wordt over de dag slechter. \r\nComplimenten aan de praktijkopleider(s) en het office team voor een snel traject.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf GOED.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele goede en indrukwekkend les gekregen van \r\nMartin waar door ik in een keer slaag voor mijn rijbewijs en daar wil ik hem erg voor bedanken was een hele wijze en leerzame ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn positief. De heren leggen alles goed uit, nemen de tijd, hebben aandacht voor je verbeterpunten en helpen je om ze te verbeteren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer ontspannen en gedreven instructeurs. Door de juiste uitleg en vooral het voordoen van bepaalde handelingen ben ik geslaagd. Ik zeg top en bedankt mannen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool met duidelijke instructeur

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een gezellige rijschool met gezellige mensen. Na twee maanden rijles gevolgd te hebben, durf ik nu met vol vertrouwen de weg op. Met de meeste dank aan Maikel, je bent een topper! Natuurlijk ook derest van het team: bedankt! Groetjes Yamina

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In het begin ging de planning heel stroef, wat erg jammer was. Verder meer dan goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een leuke en leerzame dag

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Is goed het begeleiden ging goed

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker