• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg tevreden over rijschool Van Buuren. Zij hebben mij erg goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Ik kreeg erg goede tips waar ik echt iets aan had. Ik kreeg ook wat comllimenten en dit zorgde ervoor dat ik wat meer vertrouwen kreeg en hierdoor was ik wat minder gespannen voor mijn examen. Het enige nadeel van vandaag was dat het ontzettend koudwas, verder geen minpunten van vandaag.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service, een laadje vergeten en toen gewoon mooi opgelost. Foto der van gemaakt, en niks aan de hand. Eerst paar uurtjes gelest en daarna het praktijk examen. Hele goeie tips gehad, en daarna GESLAAGD!!! \r\nSuper service bij van buuren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professional service,really good instructor.Thank you Brahim for helping me passing my drivers license. Totally recommend for everybody

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben blij met instructeur bob

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, duidelijke afspraken. Professioneel.\r\nDe verwijzing in de email afspraak naar de verkeersregels/ANWB zijn erg prettig. Dit mag ook in de handout, dat maakt de voorbereiding makkelijker.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede gezellige instructeurs die je graag willen helpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijschool met leuke begeleiding! Alles wordt duidelijk uitgelegd en goed onderbouwd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, prettig (gestoorde) instructeurs. Leerzame, leuke, gezellige lessen. Ook het contact met klantenservice is prettig verlopen, er is veel mogelijk bij tijdig overleg over lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb dit bedrijf goed ervaren ze nemen de tijd en hebben geduld. \r\nTop Brahim

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding,\r\n\r\nDankje well!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Complete opleiding Rijbewijs C was prima, Echter de Inval chauffeurs zijn niet altijd op Niveau. De snelheid waarbij het opleidingstraject loopt mag naar mijn mening ook iets sneller.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker