• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en gezellig

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en gezellig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwelijk en zorgvuldig. Het was gezellig en serieus en heb er veel van geleerd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf It was a pleasure to drive with Leo. He gave a confidence that I lost sometime ago with other driving schools. I am more than greatful for his trust on me.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf kennismaking een zeer prettige sfeer met Leo, voelde me meteen op mijn gemak. Niets gaat gehaast en wordt zeer duidelijk uitgelegd. Ook super fijn dat de instructeurs altijd op tijd zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoewel ik geen ervaring heb met andere motorrijscholen, krijg ik de sterke indruk dat VanBuuren boven de minimumeisen uit wil steken. Het zou waarschijnlijk mogelijk zijn met minder lessen te slagen, maar omdat het E rijbewijs toch hobbymatig is leer ik liever goed dan goedkoop motorrijden. \r\nDe opleiding is pragmatisch met focus op de verkeerspraktijk in plaats van de regels. \r\n\r\nPS\r\nIk vul hiet mijn volledige persoonsgegevens in omdat DTG zich het recht voorbehoud (art 2.4) om mijn review te wijzigen en \'BEDRIJF\' het recht heeft (art. 2.3) deze review te publiceren. Ik wil niet dat mijn naam onder tekst staat die door anderen gewijzigd is zonder mijn toestemming. \r\n\r\nPPS\r\nDe PS en deze PPS mogen (in tegenstelling tot art 2.5) door VanBuuren weggelaten worden indien de rest van deze review wel gepubliceerd wenst te worden. Als VanBuuren mijn naam wil gebruiken weten ze me wel via de mail te vinden als RB uit Delft.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool. Erg goed bereikbaar en snelle reactie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie scooters, duidelijke instructie. Ook de theoriecursus was handiger dan verwacht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed, fijn en direct.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed. \r\n

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super goeie uitleg en een gezellige leuke rij instructeur

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige instructrice! Ze is duidelijk en direct in wat ze wil en ze heeft me goed geholpen. Groot pluspunt! Af en toe liep de communicatie met het kantoor niet soepel. Dit was wel jammer, maar geen groot probleem. Uiteindelijk heb ik mijn rijbewijs binnen een half jaar gehaald. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden alles is/was goed geregeld vanaf begin af aan. Begon al bij intest ;P. \r\nMaar dik tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service is zeer goed. Er wordt de tijd voor je genomen planning als instructeur

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg handig hoe jullie de app hebben met info en agenda.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel prettig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn buurman en ik hadden besloten dat de tijd wel was aangebroken om het motor rijbewijs maar eens te gaan behalen.\r\nNa een leuke en zeer informatieve opstaples met Maikel Leemans zijn onze opties n.a.v. de getoonde (ontbrekende😬) rijkunsten in die bewuste opstaples doorgenomen waardoor ik een duidelijk beeld had wat mij nog te doen stond en wat ik daarin van hun kon verwachten. \r\n\r\nMet het inplannen van de AVB en met name de AVD lessen is er rekening gehouden met mijn beschikbaarheid in combinatie met functionaliteit omtrent (actuele) verkeersomstandigheden enz. Bovenstaande heeft als resultaat gehad dat de leercurve niet onnodig is vertraagd, deze dynamische planning was voor mij een zeer prettige bijkomstigheid als ondernemer. \r\n\r\nIk ben alle instructeurs zeer erkentelijk dat ik mijn motor rijbewijs in 1 keer heb mogen behalen mede dankzij hun opbouwende kritiek en feedback in een zeer onstpannen en leuke sfeer die ik als zeer postief heb ervaren ik keek er ook altijd weer naar uit te mogen lessen. \r\n\r\nMannen nogmaals bedankt!!!! \r\n\r\n

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker