• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk snel en goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was echt een goede ervaring met vanbuuren!! De beste leeraar Leo! Zeker aanraden aan anderen!! 10 uit 10.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn scooter praktijk gehaald bij deze rij school \r\nToen ik een aanvraag deed waren ze heel vriendelijk en belde me op toen ze eerder plek hadden\r\nIk vond de rij opleiding heel goed ik heb er veel van geleerd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van begin tot het einde uitstekend verzorgt.\r\nMet de juiste begeleiding voor zowel amateur of mensen met enige ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na de 2e keer geslaagd. Vriendelijk personeel en klantgericht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een dagopleiding voor de bromfiets gedaan, het was super leerzaam en ik ben superblij hoe alles gegaan is. Ondanks het slechte weer toch een topervaring!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf veel plezier aan deze opleiding gewerkt!! leuke mensen, alleen jammer dat er zieken waren waardoor ik steeds andere instructeurs kreeg wel soms vervelend.\r\nmaar ben geslaagd en daar gaat het om!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het erg gezellig, want de begeleiders waren heel vriendelijk en stelden ons erg gerust. Ik voelde me op me gemak ondanks dat ik zenuwachtig was.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede uitleg van te voren, fijne opbouw gedurende de cursus en duidelijke tips en aanwijzingen.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb deze dag als positief ervaren. Door de goede uitleg en door de positieve feedback.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb deze dag als positief ervaren. Ik voelde mij op mijn gemak tijdens het rijden, waardoor ik ook het examen ook goed heb kunnen afluiten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige opleiding, goede duidelijke uitleg. Ook de theoriecursus was erg fijn

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een lang prcoes waaronder een blessure aan me knie waardoor ik lange tijd niet heb gereden, hebben jullie veel voor mij gedaa en daar wil ik jullie voor bedanken!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed heb prettig gelest goede service dus ben dik tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Flexibel toen ik door ziekte een examen moest verplaatsen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een gezakt examen elders hier weer ineen paar lessen klaargestoomd voor de herkansing. Bedankt! -Jildert

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker