goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ervaring was top leuke mensen die weten hoe ze je moeten aansturen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring, veel geleerd.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top allemaal proffesionals

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige en vriendelijke communicatie, duidelijke afspraken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een hele goeie rijschool met ervaren Rij instructeurs!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed,ik be goed ontvangen en de begeleiding was top!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het was leuk en veel geleerd in 1dag

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik vind dat ze je goed begleiden, alleen maad positieve ervaringen!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben altijd goed behandeld, ik vind dat zowel Jannie als Jorike altijd goed geholpen met mijn rij-ontwikkeling. Hiervoor wil ik beide hartelijk bedanken

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag geslaagd voor mijn bromfietsrijbewijs en het was heel leuk en ik was best zenuwachtig... maaaaaar uiteindelijk ben ik wel geslaagd ...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was super zenuwachtig maar ze zijn super aardig🎀\r\nToen ik binnen kwam om te bespreken over de schijf van 4 hadden we het over kijken en toen hadden we bedacht als we niet goed keken we dood gingen😂😵🛵\r\nIk was ook jarig en hij had het niet eens gezien 🤷‍♀️ hij zei later dat het te vroeg was, maar de examinator zag het meteen🎉🎊\r\nHet was een super geslaagd dagje op mijn verjaardag en ja me scooter rijbewijs is binnen😍😁😎

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn moeder heeft een hele goede keuze gemaakt om mij naar brahim te sturen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb genoten van de lessen die ik bij Maikel/Arjan heb gevolgd, beide heren hebben ernorm veel geduld gehad en goed geprobeerd om de fouten eruit te timmeren.\r\nIk personelijk heb er veel van kunnen leren, hier en daarwaren ze wel eens streng en recht voor je raap, \"je kan je zelf gewoon dood rijden\" deze woorden van Maikel blijven me bij en dat is maar goed ook.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wel weer fijne lessen gehad. Maar toch veel wisseling gehad van lesgevers, wat in het voordeel kan werken maar ook in het nadeel. \r\nCommunicatie wat betreft rooster nog al wat wijzigen zijn er geweest en door te strakke planning wordt er een les te laat gestart.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geregeld, als je niet kon door omstandigheden. Leuke lessen,

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker