goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaring wasbehulpzaam en effectief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede voorbereiding (stukje theorie) was heel gezellig maar ook spannend #bromfiets

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een geweldig bedrijf. Goed begleid en veel geleerd. Vlak voor het examen was ik heel zenuwachtig maar door Bob kwam alles toch weer goed. Je voelt je erg op je gemak en het is een fijne dag.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bromfietsdagopleiding...Top ervaring goede service en heeft me goed geholpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dagopleiding bromfiets. Goede planning, iedereen werd evenveel induvidueel behandeld. Verder was het Materiaal goed.ben in 1 keer geslaagd.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen van alle coaches die ik heb gehad. Veel goede tips en mij in een fijn aantal lessen klaar gemaakt voor het examen. Teun

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijn

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kort verhaal helemaal top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een gezelligen dag en heb veel geleerd. Ben zeerctevreden over de intructur en heb alles gelleerd wat ik moest leren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een leuke dag. Veel geleerd en ook aardige mensen. Alles werd goed uigelegd en je kon zo nodig ook vragen stellen. Vond het theorie lesje in de ochtend wel fijn. Kon je alles nog een keer herhalen. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kort verhaal helemaal top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je werd vriendelijk geholpen en alles was duidelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lzv opleiding gedaan en positieve uitslag en namens van buuren alles goed doorgenomen..........En cor en davin als leermeesters gehad en was super met hun samenwerking. Bedankt giel van der voort\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service aardige instructeurs

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker