voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een hele leuke dag, alles was goed geregeld, het was gezellig en ik heb veel geleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geslaagd voor mijn C rijbewijs!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed, ervaringen goed met alle instructeurs.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoop geleerd goede informatie verleend met als eindstand rijbewijs. Danny

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sociaal erg leuk. Instructeurs zijn vriendelijk. Duidelijke lessen/feedback, je weet waar je aan toe bent.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed begeleid en een goeie voorbereiding op je examen

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede rijopleiding met goede instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke leerzame lessen! Bedankt :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel geleerd. Goede ervaringen, goede communicatie en fijne instructeurs. Luis.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, direct, service gericht maar ook zeker prettig gemoedelijk en duidelijkheid

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede opleiding, veel geleerd tijdens het rijden. Ik vond het heel fijn dat je ook oefende met het rijden en dat je ook dan gelijk je fouten de volgende keer gied deed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitleg was perfect duidelijk ook. Flexibel en vriendelijk en het systeem klopt en alle instructeurs weten waar ze over praten en leren veilig op de weg te rijde

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was erg leuk en leerzaam en tegelijk ook nog gezellig, bromfietsopleiding

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een leerzame en goed opbouwende dag. Die beindigt wordt met goed resultaat

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met veel plezier gelest bij Van Buuren.\r\nOndanks de drukte bij de rijschool en het CBR hebben ze er alles aan gedaan om de opleiding en de examens vlot te laten verlopen. De lessen waren erg intensief en leerzaam, maar vooral erg leuk en vaak ook gezellig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, proffesioneel!\r\nGoede feedback en structuur in de stappen en verbeteringen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Efficient snel en goede tijden, je kan binnen een korte periode veel lessen krijgen met goede instructeurs. Nu zat ik op een a1 motor en was die soms niet beschikbaar waardoor lessen moesten verschoven worddn

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker