goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring was goed, een fijne instructeur die alles goed uit legd en waarbij je je vrij voelt om vragen te stellen als je het niet snapt.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben hartstikke blij dat ik mijn rijbewijs via van buuren heb gehaald. Iedereen heeft mij goed geholpen en ik dank jullie voor alles

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, ze gaven goede uitleg over alles, als er iets onduidelijk was legde ze het nog eens uit

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meeste lessen van arjan gehad. Fijne rijschool en goede instructies tijdens de lessen. Zeker aan te raden!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een leerzame en leuke dag.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig , en aardige mensen. Em ik leerde er veel van waardoor ik bij de theorie en prakijk geslaagd ben.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring bij van buuren was goed, alles was goed\r\ngeregeld (planningen, optijd ophalen bij de lessen) Amber

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeker een goede ervaring gehad met van Buuren, ze hebben mij in èèn keer laten slagen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen in mij rijgedrag en hoe ik te werk moet gaan. Kort om...een top rijschool!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk en leerzame dag gehad bij Bob

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een duidelijke en goed geregelde bromfiets dag. Goed uitleg gekregen en er word veel gewerkt aan wat je zelf lastig vind. Fijne ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede les ,kwaliteit verhouding.\r\nalleen parkeer situatie kan verbetert worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een erg fijne ervaringen. En ook zeker veel geleerd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al mijn lessen bij Jorike gehad, super goede begeleiding en uitleg.Jorike is erg geduldig en laat je echt op je gemak voelen tijdens het rijden. Ik ben super tevreden!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van Buuren is lokaal gevestigd en goed bereikbaar. T theorie traject en toets besloten terrein heb ik als prettig ervaren. De lessen daarentegen minder. Te veel wisseling van instructeur, ook tweemaal op examen een vervelende ervaring. 1e keer kreeg ik tijdens mijn les voor het examen te horen dat de instructeur niet meeging omdat hij les moest geven. Een tweede maal wilde ik dat de instructeur meeging en gaf hij aan dat hij niet meewilde (verder was had de instructeur geen andere verplichtingen). Bij mijn weten mag de cursist beslissen of de instructeur meegaat. Dit was ook tijdens de les voor mijn examen. Ik vind dit niet kunnen.\r\n\r\nTijdens de lessen was instructeur Martin Struis niet servicegericht. Zat te klagen over andere cursisten en ik vond hem weinig sociaal. Daarnaast heb ik zijn interesse in mij als kandidaat en zijn feedback als negatief ervaren. Martin was niet proactief en gaf veelal na een verkeerde handeling achteraf commentaar. Van empathisch vermogen was geen sprake. Verandering van zijn gedrag en wijze van lesgeven is in mijn ogen noodzakelijk, zo niet dan zal hij de goede naam van van Buuren niet positief beinvloeden. Dit schrijven kunt u beschouwen als een formele klacht. De tweede helft van mijn cursus ben ik met tegenzin naar zijn lessen gegaan, hetgeen mijn leercurve niet positief heeft beïnvloed.\r\n\r\nHet contact met Planner Ricardo was zeer prettig en er werdt stevig meegdacht. Als persoon krijgt hij van mij een dikke 9. Echter de vele wisselingen in mijn planning door de hele cursus heen heb ik niet als prettig ervaren. Wellicht was er sprake van overmacht.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijlessen waren altijd leerzaam en leuk, erg naar mijn zin gehad.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker