voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede lessen gehad van leo, en ik kijk zeer positief terug op mijn lessen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijn, alles goed geregeld!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Redelijk, wel goede instructie

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Iedereen is erg vriendelijk en je word goed geholpen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, goede service en vriendelijke instructeurs.\r\n\r\nMvg stan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bromfiets praktijk afgelegd, goede begeleiding en goede tips.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het zeer leerzaam.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met het bedrijf is dat er aardig en vrolijk personeel is en de slagingskans vrij groot is

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een goede en leerzame ervaring! Ik heb goed advies gekregen, en vooral zeer goede bruikbare tips. Ik heb geen problemen evaren met het bedrijf van buuren. En ben zeer tevreden over het bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind dat het goed gereld is bij van buuren en leuke en rustige rij instructeurs. Alles wordt goed en optijd aangegeven dus geslaagd voor mijn bromfiets etc.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, top dat je van verschillende mensen heb die kunnen op dagen dat er een rijinstucteur niet kan.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind dat de rij instructeurs goed en duidelijk uitleggen en dat ze ook heel rustig en duidelijk zijn

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer positieve ervaring met van Buuren, aardige en kundige instructeurs met een duidelijk heldere visie gericht op het examen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een leerzame dag, ik werd goed voorbereid door verkeersschool van Buuren waardoor ik geslaagd ben voor de bromfietsopleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Yes geslaagd voor mijn bromfietsrijbewijs.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer vriendelijk, en hele fijne instucteur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf, goeie ervaring, duidelijke uitleg en advies.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker