goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de bromfietsdagopleiding gevolgd. Ben erg tevreden, goeie uitleg!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de bromfiets opleiding gedaan.\r\nIk vond het goed geregeld allemaal ook de theorie curcus heeft goed geholpen en de dag van de prakgijk hebben we veel geleerd en uitleg gekregen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne en persoonlijke ervaring waar in ik in een keer geslaagd ben!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool met gezellige instructeurs. Totaal drie instructeurs gehad, wel lastig dat de één de ander corrigeerde na hoe mij iets is aangeleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuk, goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was heel fijn. Vriendelijke mensen. En Leo heeft alles vertelt en goed geleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2e keer met dit bedrijf en echt topservice, vooral Leo heeft me veel weer erbij geleerd waardoor ik geslaagd ben na de 2e keer

goede service, goed behandeld

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed uitgelegd, en goed genoeg geoefend.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed en hulpzaam!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke communicatie en goede rijlessen, echt een goede rijschool. Zeer tevreden en nu eindeling geslaagd!\r\nRemi

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool, kundige docenten en prima roosteraars !\r\n\r\nKleine noot:\r\nIn het hele traject wel meer uren (2x zoveel) nodig gehad als van te voren ingeschat/begroot. Ook het bij aanvang al inplannen van het examen vanwege wachttijden bij CBR levert stress op. Zeker wanneer de datum nadert en je weet dat je er nog niet klaar voor bent.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een goede rijschool met goede instructeurs waar ik veel van heb geleerd.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker