goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beetje rommelige opstart maar met uiteindelijk een goed resultaat. En dat is toch wat telt. Intest met een slingerende auto, gereden met een auto waar knipperlicht niet vanzelf uitgaat en haperende koppeling instructeur. materieel kan beter!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool. Alle intructeurs hebben passie voor hun beroep en doen er alles aan om je te laten slagen. De nabesprekingen na de lessen maken altijd heel duidelijk wat er verbeterd moet worden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helen gleden les en goeien hulp

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen. Hebben veel geduld en helpen goed als je ergens mee vast loopt. Vrolijk en goede sfeer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben super erg tevreden! c & ce in 1 keer gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige sfeer in de auto met de instructeurs en zeker goede productieve lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professionele, grondige aanpak en begeleiding!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een heel huiselijk gevoel , en fijne instructeurs die de tijd en uitleg goed verzorgen.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed goede rij instructeurs legge het goed uit

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Communicatie met dit bedrijf was zeer goed. Nadat ik was ingeschreven heb ik heel snel een planning gekregen met daarin al mijn rijlessen en examens. Hierdoor wist ik van te voren waar ik aan toe was en kon ik al mijn activiteiten hier om heen plannen. Rijlessen zijn ook goed verlopen. Een rijdocent die altijd zeer rustig en professioneel handelt. De lessen sluitte precies aan op de punten waar ik nog niet zo sterk in was.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helen gleden les en goeien hulp

Boezemweg 57