goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen door de rij docent examinateur was ook ontzettend aardig

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super instructeurs, goede begeleiding!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was zeer leerzaam, ben daarom ook in een keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen waren uitgebreid, duidelijk\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super,ik ga mijn vrouw ook sturen\r\nps. website ben ik niet veel op geweest, heb de app gebruikt die deed het prima

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed geregeld \r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met de rijschool goede strakke planning.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na de opstaples te hebben genomen, wist ik vrijwel direct dat ik het rijbewijs A wilde behalen.\r\nDirect een planning gemaakt en vervolgens het rijbewijs behaald.\r\nVerkeerschool van Buuren is zeker aan te raden, ik heb genoten van de opleiding en ik zou het zo nog eens doen.\r\nBedankt voor de uren die in mij zijn gestoken en nog veel rij plezier😁

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne instructeurs!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Toen ik zakte werd er snel contact met me opgenomen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring is zeer goed, alles duidelijk behandeld.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto B rijbewijs net in 1 keer gehaald! Ookal was ik 2 keer gestopt met lessen wisten mijn rij instructeurs ervoor te zorgen dat ik het rijden weer snel oppakte. Als ik ergens moeite mee had kon ik het extra oefen en dit werd ook bijgehouden. De theorie avonden kan ik ook zeker aanbevelen. Zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen, goede instructeurs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met het bedrijf zijn heel goed. Leuke en leerzame lessen gehad. Margo.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Af en toe was de communicatie met de planning niet helemaal vloeiend. De instructeurs waren super en fijn dat je meerdere instructeurs had. Als er iets was of een probleem werd dat goed opgelost.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een fijne rijschool. Ik vond het fijn dat ik kon wisselen van instructeur. Rob heeft me heeft veel zelfvertrouwen gegeven. Hele fijne en relaxte instructeur.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

Boezemweg 57