goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leerzaam en leuk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, goed support

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een leuke ervaring bij van Buuren. Ik ben ook erg blij met mijn Rij instructeurs.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Service N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen ervaringen mee maar daar kreeg ik niet eens kans voor. \r\nIk had me aangemeld voor mijn rijbewijs omdat ik in mijn vrienden club goede recensies over had gehoord.\r\n\r\nDoor mijn privé omstandigheden die wel heel erg en serieus waren heb ik mijn proefles afgebeld.\r\n\r\nTot mijn verbazing kreeg ik de rekening op mijn mat die binnen 14 dagen betaald moest worden . \r\nNa een contact te hebben gehad met de rijschool hadden ze er geen begrip voor maar ze gingen kijken wat ze voor me konden doen. \r\nOndertussen heb ik de rekening van de incassobureau op mijn mat liggen met de extra kosten die betaald moeten worden .\r\n\r\nTop jongens! Goed gedaan! \r\n👌\r\n\r\n\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk,eerlijk en goed les gekregen. Jongens bedankt!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben voor de 2 de keer geslaagd voor me motor rijbewijs helemaal top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig, en persoonlijk samen werken naar je rijbewijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een beetje vroeg maar de theorie van tevoren hielp goed. Daarna gingen we rondjes rijden en wennen aan de brommer. De uitleg was perfect en het heeft echt geholpen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf lessen voor herkansing, dichter voor examen,

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en duidelijke lessen soms een beetje hard maar dat is juist goed voor mij geweest!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ruim voldoende

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als je snel je rijbewijs wilt halen dan is van Buuren niet de juiste rijschool\r\n\r\nDe planning van Buuren is heel slecht. Ik heb hiermee hele slecht ervaringen.\r\n\r\nZe nemen veel tijd om de rijlessen en het examen te plannen. Nadat de planning devenitief is word hij nog steeds gewijzigd. Zelfs een dag voor mij examen wilden ze mijn les veranderen omdat ze een nieuwe leering hadden.\r\n\r\nNadat ik bijna al mijn lessen gehad rond het CBR in Rijswijk bleek dat mijn examen in Zoetermeer was.\r\n\r\nIk zal van Buuren niet aanbevelen omdat ze niet behulpzaam zijn in de vragen die jij hebt voor de planning en dat ze zelf elke keer de planning willen aanpassen. Daarnaast zoeken ze ook niet voor examen datum die sneller zijn omdat op de dag dat meer examen beschikbaar komen op de korte termijn hun planner niet werkt.\r\n\r\nOok de rijleraren hebben hun eigenaardigheden. Zo zijn we coffee gaan halen bij de McDonald\'s op de dag van mijn examen omdat de rijleraar nog geen tijd gehad had om te ontbijten. Ik kan hier nog meer voorbeelden van delen.\r\n\r\nHet aantal examen routes dat ik gehad heb is zeer beperkt, omdat we meestal dezelfde routit deden zodat de rijleraar plaatsen had om uit te stappen en uitleg tegeven over de auto zodat hij kon roken.\r\n\r\nMijn advies is om goed te kijken naar de review van de autoschool. Ik wil dat ik dat gedaan had, dan had ik een andere keuze gemaakt gebaseerd op de review die voor van Buuren beschikbaar zijn.\r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, goede uitleg vooraf gekregen, heel duidelijk, en goede lessen\r\n

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker