• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt super dat ik zo snel terecht kon!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een educatieve en leerzame ervaring, maar vooral een leuke ervaring.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de rijlessen erg goed gegeven. Duidelijk en overzichtelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle reactie op email, prettig en correct gereageerd. Intake zeer prettig verlopen en daarom ook besloten hier mijn rijbewijs C met code95 te halen. Dankzij de vriendelijke en correcte instructeurs zowel theorie als praktijk in 1 keer gehaald.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima materiaal, gezellige sfeer en prima eigen terrein voor avb\r\nGerard is top geeft goede en degelijke feedback waar je wat mee kan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool. Goede persoonlijke feedback

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb veel geleerd bij van Buuren met mijn groot rijbewijs.\r\nHeel vriendelijk en heel duidelijk uitleg

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een leuke pretles gekregen. Daar waar ik af en toe met het zweet op mijn voorhoofd zat, bleef de instructeur er relaxed bij zitten. Het was een leuke ervaring om eens te doen mede door Marvin(instructeur), die er gezellig op los kletste en terwijl erg oplettend bleef en goede instructie gaf daar waar het nodig was..... Ik had dit niet willen missen ....

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring met Dave , leuke gast , stelt je op je gemak !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel blij met de hulp die ik gekregen heb. Blij met de informatie die ik heb gekregen en vooral de vele aanwijzingen tijdens het rijden !

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker