goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief ervaren en professioneel begeleid

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top.Veel geleerd en goede mensen geleerd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik vind dat je goed geholpen word tot het behalen van je rijbewijs

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeurs! Ik heb de lessen als erg prettig ervaren, na de les kreeg ik altijd goede en duidelijke feedback waar ik mezelf in herkende en echt wat mee kon.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne rijschool, duidelijk theorieles, gegeven met passie. Opdreunen kan de \"leraar\" ook doen, Henk verteld echter vol passie, hierdoor blijft de theorie beter hangen.\r\nInstructeur geeft jezelf vertrouwen, maar durft ook verbeterpunten duidelijk te benoemen.\r\nPlanning heeft goed werk geleverd, strakke lesplanning achter elkaar, zelfde instructeur, zelfde voertuig, in korte tijd van eerste les tot aan examen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het erg leuk om begeleid te worden en kreeg ook goeie lessen en tips om veiliger te rijden op de weg

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super super goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb dit goed ervaren ik ben goed geholpen tijdens de rijles

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastische Rij Opleiding!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Van Buuren heb ik een goede gestroomlijnde organisatie mogen meemaken die zoveel mogelijk rekening houdt met de wensen van de student. \r\n\r\nPeter Faling als instructeur was top. Hij gaf meer dan genoeg uitdagingen op de weg en zijn 30 jaren ervaring op de bus zorgen ervoor dat hij de details heel goed kon uitleggen en overbrengen tot een voldoende als resultaat in één keer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding, duidelijke instructies, prettige rijschool. Zeer aanbevelingswaardig, fijne manier van lesgeven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de dag verliep goed, fijne lesdag!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijinstrecteur, duidelijk uitleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van Buuren is een bedrijf met fijne rijinstructeurs die op elk op eigen wijze les geven, veel kennis hebben en deze goed over kunnen dragen op hun leerlingen.\r\n\r\nFemke

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker