Goede ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik ben rijlessen gaan volgen bij fly-over eigenlijk omdat iedereen hier goede verhalen over had. Ondanks we een beetje laat waren lukte het bij fly-over nog wel om op mijn verjaardag een rijles te organiseren. Zelf heb ik les gehad van Ron de Vries, hij heeft het niet makkelijk met mij gehad, maar hoeveel ik zijn geduld ook op de proef stelde, hij bleef maar geduld met me hebben. Ik heb de rijlessen bij Fly-over ervaren als erg prettig, leerzaam, serieus en gezellig. Je rijinstructeur denk met je mee vooral op financieel gebied, qua je eigen werk en les rooster en qua hoe je het nou allemaal het beste aan kan pakken. Ron was altijd duidelijk wanneer er gelachen kon worden, maar ook zeker als we even serieus moesten zijn. Ik vind het jammer dat er een einde is gekomen aan de gezellige rijlessen, maar toch ben ik blij dat ook ik nu veilig de weg op kan. Ik wil vooral mijn instructeur Ron de Vries erg bedanken voor al het geduld, de inspanning en de gezelligheid die nodig was om mij veilig de weg op de te krijgen!!! Ron en Fly-over Bedankt voor alles!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Na een gesprek met de rijschoolhouder bij Fly-Over aan mijn rijlessen begonnen, zonder daar later spijt van te krijgen. Goede communicatie, rijschool reageerde adequaat op verzoek om zo snel mogelijk te kunnen beginnen, en bleef immer dienstbaar gedurende de lessen. Helaas niet in één keer geslaagd, maar dat lag noch aan de instructeur noch aan de rijschool. Prima aanrader.

super

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na bijna een jaar bij een slechte rijschool gelest te hebben zonder veel vooruitgang te boeken ben ik terecht gekomen bij Armand. Hij heeft mij in korte tijd klaar gestoomd voor het rijexamen dat ik bij de eerste poging heb gehaald. Armand leert je alle vaardigheden die je nodig hebt door middel van een gestructureerd plan aan. Hij zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt en probeert je constant bewust te maken van je rijgedrag door je te vragen te stellen over de keuzes die je maakt tijdens het rijden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dankzij de leerzame en gezellige lessen van Ron is het mij gelukt om mijn rijbewijs te halen. Ron is een goede instructeur, hij zorgt voor een prettige sfeer tijdens de lessen en bespreekt met jou aan het einde van elke les wat er goed gaat en wat beter kan. Ik ben ook tevreden met het RIS pakket dat ik genomen heb. Ik kon het bedrag gespreid betalen en het contract was op ieder moment opzegbaar. Je weet altijd wat je kan verwachten en komt dan nooit voor (nare) verrassingen te staan. Kortom, ik raad rijschool Fly-Over aan iedereen aan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Een fijn bedrijf ! Goed en duidelijke uitleg!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb me scooter rijbewijs gehaald.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeker een aanrader! Door alle rust en goede begeleiding heb ik alles in 1x gehaald. Zelf kwam ik hier terecht omdat vrienden ook hun rijbewijs hier in 1x hadden gehaald. Ben heel blij geweest met mijn keuze

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een prima rijschool met goede lessen en voldoende strengheid zodat je met natuurlijk zelf ook een beetje inzet gegarandeerd in een keer zal en kan slagen

Super!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerst heb ik 3 jaar geleden bij fly over mijn scooter rijbewijs gehaald. Door de goede service en lessen ben ik ook mijn auto rijlessen gaan volgen bij fly over. Door de leerzame en gezellige lessen met Rien in een keer geslaagd voor mijn tussentijdse toets en in een keer geslaagd met het afrijden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dankzij de fijne en leerzame lessen van Han ben ik in één keer geslaagd voor mijn rij-examen. Ik kan Fly-Over en vooral Han als instructeur aan iedereen aanraden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb gereden met herman vuijk heb een leuke tijd met hem gehad hij heb me veel geleerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb inmiddels al 6 jaar mijn rijbewijs maar door omstandigheden heb ik alleen de eerste 2 jaar volop gereden en daarna helemaal niet meer. Nu moest ik voor mijn werk weer gaan autorijden en dus moest ik weer de stap gaan nemen om in een auto te stappen, alleen lukte mij dit niet uit mezelf. Gelukkig is mijn buurman Ron de Vries rij-instructeur bij jullie, en heb ik de stap genomen om bij hem een opfriscursus te doen, zodat ik weer zelfverzekerd in een auto kon stappen. Hij laat je in je waarde en stelt je op je gemak. Ook worden de lessen veel tips en tricks gegeven om veilig op de weg te zijn. Ook is Ron in voor een grapje, maar kan ook serieus zijn. Ron bedankt voor alles, en ik zal goed blijven kijken en het gas er op houden op de de snelweg als ik moet invoegen!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

!!!top!!!

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.