4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede service je wordt goed geholpen en naar je geluistert plus ze zijn erg flexibel Mijn rij instructeur was jan van genderen Zeker een aanrader!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer positief, adequaat en atrem. als er een probleem is, is het altijd zo opgelost!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb vanmorgen mijn rijbewijs gehaald bij Fly-Over Met dank aan Rean is dat goed gelukt! Erg fijne mensen en alles is goed geregeldšŸ‘

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb eindelijk mijn rijbewijs kunnen halen! Hierbij ben ik fantastisch geholpen door Rean, die er alles aan gedaan heeft dit mogelijk te maken. Dankjewel!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig! In 1x mn rijbewijs! Leuke lessen, vriendelijke en eerlijke mensen.

Een zeer goede rijschool

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren wilde ik mijn rijbewijs halen, maar door mijn faalangst schoof ik het steeds voor me uit. Na een tip van een vriendin ben ik eens bij Flyover gaan kijken en toch maar een afspraak gepland. De eerste keer was ik ontzettend nerveus, maar na een kwartiertje zakte dit al weg. Mijn rijinstructrice, Joƫlle Brand, heeft me zo prettig geholpen! Door haar manier van lesgeven was ik meteen op mijn gemak. Buiten dat de lessen uiteraard erg leerzaam waren, waren ze ook erg gezellig. Van angst en tegenzin veranderde mijn gevoel in zin hebben om weer te mogen rijden. Joƫlle heeft een rustige uitstraling met hier en daar heerlijke nuchtere humor die mij het vertrouwen gaven dat het allemaal goed ging. Deze maand ben ik na 40 lesuren in ƩƩn keer geslaagd voor mijn examen! Joƫlle en Fly-Over, ontzettend bedankt!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De rijlessen waren naar mijn idee niet goed, dit had te maken met de rijinstructeur, ik ben wel in 1 x geslaagd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afgereden bij Fly-over voor mijn scooter rijbewijs. Ging top. Services was top ,vanaf de telefoon tot geslaagd zijn. Raad iedereen aan in den haag om langs te gaan bij fly-over Vreeswijkstraat!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoi, Mijn naam is Noor. Ik heb net afgereden en ben in 1 keer geslaagd! Dit allemaal dankzij mijn geweldige instructeur Badr. Zonder hem zou het niet gelukt zijn. Heel erg bedankt voor alles en vooral voor je geduld met mij :-). Geweldige rijschool en geweldige instructeur. Zeker een aanraden voor anderen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen met Fly-Over waren gewoon helemaal top! De lessen van Joƫlle waren professioneel, gezellig, duidelijk en ze heeft een persoonsgerichte aanpak. Dankjewel Fly-Over, en in het bijzonder Joƫlle!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rijles gehad van Rean, rustige en geduldige instructeur en altijd vrolijk! Heb mij nooit 1 moment ongemakkelijk gevoeld!

4 sterren: goede service, goed behandeld

I had a wonderful time learning to drive with Armand. He has a unique and amazing way of teaching students to handle a car, but more importantly to be comfortable on the road and in traffic. I always looked forward to my lessons and will miss his funny comments while driving.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb zelf bij Herman gereden, en vond hem zeer deskundig en erg vriendelijk. Een echte aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Misschien wel tijdens de meest stressvolle periode van VWO mijn rijexamen gehaald, met ook nog eens veel andere activiteiten om mijn school en rijlessen heen. Ik ben ervan overtuigd dat RIS (Rijopleiding in Stappen) en natuurlijk mijn instructeur, Ron de Vries, erg bepalend waren voor het in een keer slagen voor het rijexamen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vincent van zoest heeft veel kennis en laat je het maximale uit jezelf halen, echt een topper.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een eerdere episode van rijles in Haarlem regio was rijles met Nordin een hele opluchting. Eerlijk kritische instructeur met mensenkennis en daarbij goede humor. Maakte dat ik iig met plezier mijn rijbewijs heb gehaald. Thanx!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring met rijschool Fly-Over met rij instructeur Anton. Anton Boer is een spontane man met veel humor die het mij altijd op een leuke maar ook goede manier alles heeft uitgelegd. Snapte ik het niet legde hij het op een andere manier uit. Anton zit vol met ideeƫn en weet over elke onderwerp wel mee te praten, in de auto voelde ik me zeer op me gemak. Verder is rijschool Fly-Over ideaal ik heb hier goed kunnen oefenen met mijn theorie. Vandaag 21-11-2016 ben ik in 1 keer geslaagd. Mijn broer is ook bij Anton in 1 keer geslaagd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ervaring die ik heb gehad met FlyOver is zeer poilsitief. De instructeur Vincent Van Zoest heeft de gehele periode alles goed en duidelijk uitgelegd. Hierdoor heb ik een leuke tijd gehad en uiteindelijk mijn rijbewijs in 1 keer mogen halen! Met dank aan Vincent.

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.