4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfect goeie lessen gehad in een keer geslaagd !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super rijschool, gezellige rijlessen! En goede afspraken! Dankjewel anton & jan voor de top rijlessen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie rijschool!! Ik had een fijne rij-instructuur. Ik zal de rijschool zeker aanraden bij anderen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enorm tevreden met de lessen van Gaston. Komt vrij streng over en kritisch, maar hierdoor werd ook snel duidelijk hoe gevaarlijk sommige acties in het verkeer kunnen zijn. Veel genoten en veel geleerd van Fly-Over.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pascal van Rhee uit Den Haag, Rijschool Fly-over is een fijne rijschool waar mederwerkers werken die duidelijk en uitgebreid aan je kunnen vertellen hoe je het beste kan slagen voor een rijbewijs. De theorie cursussen van woensdag avond zijn zeer aangenaam. De docent geeft veel bruikbare tips en waardevolle informatie over hoe je je moet gedragen in het verkeer. Rijschool Fly-over is altijd telefonisch bereikbaar. Als mensen mij vragen of ik een goede rijschool weet in Den Haag dan beveel ik altijd Rijschool Fly-Over aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb hier mijn scooter rijbewijs gehaald

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed rijschool theorie lessen duidelijk en goed mijn instructeur Han erg aardig en geduldig dat wat ik nodig had echt top 👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer flexibele opstelling van zowel Rien en Gaston. Omdat onze kinderen het best moeilijk vinden, werd het geduld op de proef gesteld. De laatste maanden heeft Gaston dat super ingevuld. Dochter gaat in februari afrijden! Zoonlief woonde in Afrika dus er was behoefte aan veel lessen tijdens de perioden dat hij hier was. Dit heeft Gaston ook super ingevuld; en geslaagd !!!. Dank en ik ben erg blij. Enige nadeel is dat het wel erg veel geld heeft gekost, maar dat is nou eenmaal niet anders.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het afgelopen jaar rijlessen gevolgd bij Han. Han wist door zijn ervaring precies wat nodig was om te slagen. Dit is vandaag dan ook in de eerste poging direct gelukt. Fly-Over en Han zou ik dan ook zeker aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb rijles gehad van jan van genderen bij fly-over. De rijlessen vond ik erg goed en gezellig. Ik heb ook de ris opleiding gedaan en vond het erg handig dat ik in een boekje kon lezen hoe alles werkte.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het afgelopen jaar rijlessen gevolgd bij Martijn. De lessen waren relaxed en gezellig, en hij legt de stof duidelijk uit. Het contact verliep soepel, en als er iets verschoven moest worden dan was dat geen probleem. De eerste keer examen ben ik gezakt door de zenuwen, daarna hebben we goed gewerkt aan wat ik beter had kunnen doen en met de 2e x geslaagd! Ik zou Fly Over & Martijn zeker aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb bij Anton rijlessen gevolgd en ben in één keer geslaagd. Altijd hele fijne lessen gehad met veel duidelijkheid. Met Anton is er altijd tijd voor een praatje of een grapje tijdens het rijden maar hij is wel serieus op de momenten dat het nodig is. Door de rustige sfeer tijdens het lessen zorgde dat ook voor meer zelfvertrouwen bij het rijden. Al met al, een hoog cijfer is hier verdiend.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over de gehele procedure tijdens de rijopleiding. Alles ging in goed overleg en ben zeer deskundig geholpen door mijnaar instructeur Anton Boer. Voor iedereen die een rijbewijs wilt behalen in Fly Over dan ook zeker een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dankzij de theorie en praktijklessen van Tony en Herman mijn autorijbewijs in een keer gehaald! Enorm deskundig, denken met je mee. Aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met fly over was super ik raad dit bedrijf zeker aan. Ook heb ik een hele goeie ervaring gehad met mijn instructeur Anton Boer. De lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Ook ben ik in een keer geslaagd en raad ik fly-over zeker aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had rijles van Jan van Genderen. Jan is een rustige en prettige rijinstructeur. Ik had lessen van anderhalf uur per keer, daardoor kon ik veel leren iedere les. Ik raad Fly-Over zeker aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben zeer tevreden over hoe alles gegaan is met Jan van Genderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een goeie ervaring gekregen door rijinstructuur rean meulendijks. fijne en goeie lessen en zeker het geld waard.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt een aanrader, heb 20 super lessen gehad. Alle drie de examens in een keer gehaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb een hele goede instructeur gekregen, Steve (en Fly- over) hebben mij veel geleerd hier en daar ben ik ze dankbaar voor.

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.