4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede rijschool en rijleraar Rean Meulendijks. Goede lessen en veel plezier gehad!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hallo ik ben oscar, Ik heb mijn praktijk examen gehaald. En ben er trots op. Dit was zeker niet gelukt door mijn top rijinstructeur Armand Maters. Hij geeft ontzettend goed les en laat je niet opjagen. Met Armand heb ik een hele leuke maar ook serieuze tijd gehad. Alles word goed en rustig uitgelegd. Armand bedankt voor alles.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijne rijlessen gehad bij Fly-Over. Leuke, leerzame lessen met vakkundige instructeur. Theorie en rijbewijs in een keer gehaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben afgelopen dinsdag geslaagd( in een keer), en dat beeindigd de meer dan half jaar rijles die ik bij armand heb gevolgd, ook heb ik hier mijn scooterrijbewijs gehaald(2e poging). Ik zou fly over( en armand) iedereen aanbevelen. Op maat les en makkelijk plannen👍

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eigenaar Theo Vuyk , legt zijn ziel en zaligheid in deze rijschool Fly-over. Tevens zet hij zich in voor de totale rijschool wereld. Het kaf moet maar eens van het koren gescheiden worden. Een super rijschool waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ik als gepensioneerd CBR examinator nam maar wat al te graag examens van deze rijschool af. Waarom??? Omdat ik zelden kandidaten teleur moest stellen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoi ik ben Sheila Benoist. Heb net ineen keer mijn praktijk examen gehaald! Ik heb er samen met mij. Rijinstucteur hard voor gewerkt! Na een grote tegenslag dat ik mn arm had gebroken. Heb ik een lange tijd stil gestaan. En daarna heel hard voor gewerkt voor dit moment mij rij examen ineen keer halen! Bedankt voor de leuke/leerzametijd. Groetjes Sheila Benoist

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top bedrijf kon snel terecht en ook in 1 dag de BE Rijbewijs halen. Ook de instructeur rien

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hoi ik ben Jet van der Last ik heb vandaag afgereden en in 1 keer geslaagd! Ik had de beste rij-instructeur namelijk Badr. Bedankt Fly over en zeker ook Badr voor de leuke en leerzame rijlessen en voor je geduld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met rijschool flyover heb ik veel geleerd en ik vond het ook altijd heel gezellig met me rijinstructeur. Prijs van de lessen zijn naar mijn mening duur, maar ergens betaal je wel voor hele goede kwaliteit les.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben Dylano van der Meijden, ik heb vandaag afgereden en ben ik 1x geslaagd dit te danken aan Badr hij heeft geduld is heel relaxt echt een aanrader bedankt fly-over!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Bedankt Fly - Over en mijn alle rijinstructeurs voornamelijk Martijn Oosterom, bedankt voor je geduld, rust, gezelligheid en de leerzame rijlessen. Bij jou is het flexibel om afspraak te maken. Theo Vuyk, jij ook bedankt voor de leerzame en leuke theoriecursus op woensdagavond. Jij handelt zaken altijd zo snel mogelijk waneer het nodig is🖒

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal top hele goede begeleiding Mijn zoon eerst bij andere autorijschool was 1 grote flop Bij jullie binnen 3 weken geslaagd voor scooter rijbewijs

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fly-over heeft mij met alles geholpen. Met mijn theorie, het rijden werd ook super goed in stappen uitgelegd. Ik heb heel veel gehad aan deze rijschool.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede ervaring met het bedrijf en m\'n rij instructeur rean meulendijks.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik ben vandaag geslaagd en ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad bedankt!!

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf de eerste keer dat ik bij Fly-over binnen stapte werd ik op een prettige manier geholpen. Ze denken met je mee en kijken naar wat voor jouw situatie het beste is. Mijn instructeur werd Rean, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik in mijn handjes mocht knijpen met hem. Tijdens de eerste les bespraken wij dat ik nu wel mijn rijbewijs ging halen en dat stoppen geen optie was (ik was al twee keer ergens anders afgehaakt). Het autorijden was bij mij geen tweede natuur! Het heeft een hoop zweet en nog meer tranen gekost, maar dankzij het engelengeduld van Rean is het mij dan toch gelukt. Ik heb mijn rijbewijs (tweede keer lukte het). Ik ben Rean onwijs dankbaar voor alle uren in de auto, voor alle pep-talks en al het plezier wat wij hebben gehad in de auto. Rean en Fly-over super bedankt!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goed vakkundig gezellig ruim te tijd voor de leerlingen rust

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben roberto, 21jaar, hebop 18 mei 2017 in 1x mijn autorijbewijs gehaald. Dit heb ik allemaal te danken aan mijn leuke en grappige rijlesinstructeur (Han). K heb een super leuke tijd gehad met Han in de auto. Lange leve de lol was het af en toe. Hij werd wel een beetje gek van mij omdat ik 30 rijlessen constant dezelfde fouten maak, maar uiteindelijk is het wel goedkomen. Bedankt Han voor het halen van mijm rijbewijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Fly-Over is super goed verlopen. Het is alleen jammer dat ik er pas later achter kwam. Pas na 3x wisselen van rijschool, ben ik bij fly-over terrecht gekomen. Dit kwam ook door het advies van mijn moeder, omdat zij ook 20 jaar geleden haar rijbewijs bij fly-over heeft behaald. Mijn ervaring met de intructeur van Fly-Over is ook ontzettend goed verlopen. Han is ontzettend streng, maar daar leer je tenminste wat van. Dit zal ik ook bij mijn kennissen en vrienden aanraden om bij fly-over te lessen en naar Han te vragen. De klantenservice zelf van fly over is ook ontzettend goed. Deze zijn aardig en sociaal. Zij krijgen ook een zeer hoog cijfer van mij in deze beoordeling. Voor de rest heb ik niet meer zoveel te zeggen. Fly-over zal ik zeer zeker aanraden en reclame voor maken. Nogmaals ontzettend bedank voor het behalen van mijn rijbewijs. Dit heb ik vooral aan Fly-over en Han te danken.

Prettig, goeden uitleg en ook in 1x geslaagd

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.