4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en gezellige instructeur, maar niet echt altijd optijd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb lessen gehad van Armand. Armand heeft heel veel geduld hij praat rustig en ik heb ook wel domme fouten gemaakt maar Armand werd niet snel boos en ging gewoon normaal praten ik raad iedereen aan om bij Fly Over te rijden maar dan bij ARMAND!! Door u kan ik nu auto rijden daar ben ik u echt dankbaar voor !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het afgelopen halfjaar heb ik rijlessen gevolgd bij Vincent van Zoest. Via via was ik bij hem terecht gekomen en daar ben ik heel blij mee! Vincent voelt goed aan wat een leerling nodigt heeft en kan met zijn ervaring perfect de lessen aanpassen voor ieder individu. Ik heb heel veel geleerd over het verkeer in het algemeen en de rol in het verkeer van de mijzelf in de auto. Vincent was duidelijk in zijn uitleg en heel bemoedigend als ik dat nodig had, dat was fijn om te weten. Als ik me een dag minder goed voelde, wist hij daar rekening mee te houden en hadden we een fijne les. Ik ben heel blij met hoe mijn rijopleiding is verlopen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fly-Over is een fijne rijschool. Alles is goed geregeld en duidelijk. Ik werd gekoppeld aan de rijinstructeur Ron de Vries waar ik erg blij mee was. Via de RIS opleiding heb ik beetje bij beetje me vaardigheden omhoog gehaald en als het te snel ging ga je gewoon een stapje terug. Alles bij elkaar was dit een fijne periode en zo heb ik mijn rijbewijs behaald. Ik raad iedereen rijschool Fly-Over aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben super te spreken over de rijopleiding die ik heb gevolgd via fly-over, mijn rij instructeur Tim vergeer heeft zoveel geduld met me gehad. Ik ben zo blij dat hij al die maanden mij heeft geholpen, door zijn vakkundigheid en geduld ben ik toch maar even in 1 keer geslaagd! Ik had geen betere instructeur kunnen wensen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede rijschool. De lessen zijn op hele goeie kwaliteit en dus zo ook een goeie voorbereiding op je praktijkexamen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had les van Anton Boer. Naast het feit dat het altijd gezellig was tijdens de rijlessen en er altijd werd gelachen om Antons flauwe grappen, leerde je elke week wel weer iets nieuws. Ik voelde me op me gemak tijdens de rijlessen en merkte echt dat ik iedere week stapjes vooruit ging. ik ben in een keer geslaagd en ik weet zeker dat het door de goede begeleiding van Anton komt en de ris-opleiding die fly-over aanbiedt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen maanden les gehad bij Herman. Dankzij zijn geduld, ervaring en kennis in 1 keer mijn examengehaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel en goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had les van Armand. En naast het feit dat het altijd gezellig was, had hij een hele fijne manier van lessen. Stap voor stap, geen haast, consistent en dan nog steeds binnen 34 echte rij-uren (inclusief herexamen, door een ongelukkig moment) je rijbewijs halen. Ik kan niet meer zeggen dan dat dit een uitstekende service was en dat het rijden er bij mij goed ingesleten zit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede rijlessen gehad bij Vincent! Nette omgang. Een top ervaring! En in 1 keer geslaagd!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na ongeveer 50 uur aan lessen, in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij Ron de Vries.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede rijschool, goede instructeur, geen problemen gehad. Kortom super tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar fly-over. Daar leerde ik niet genoeg en was er geen fijne sfeer. Dat was hier bij fly-over rijinstructeur (Herman) zeker niet het geval. Ik heb hier ontzettend veel geleerd en ben daardoor ook geslaagd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was gezellig en goede service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een hele leuke ervaring gehad bij Fly-Over. Iemand die een beetje gespannen achter het stuur zit als ik, moet ook zeker hier komen lessen. Je krijgt een goede begeleiding, goed advies en je wordt op je gemak gesteld. Ik heb super veel geleerd. Herman, heel erg bedankt voor je tijd, geduld, je advies wanneer ik het moeilijk had en natuurlijk je goede begeleiding/service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede lessen gehad. Goede service en ergklantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je word goed en snel geholpen

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.