5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

hele goede rijschool , alle 3 mijn kinderen hebben hier in 1 keer hun scooter rijbewijs gehaald. Tony is heel streng , vooral over veiligheid maar het is wel effectief . Ik heb liever iemand die mijn kinderen goed leert veilig te rijden . Ben dus ook zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super lieve en fijne rijinstructeur gehad. Had het ergens anders niet met 2 vingers in me neus kunnen halen. In 1 keer geslaagd voor me auto rijbewijs

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele Fijne ervaring gehad met Fly-Over, Rij-instructeur was van zeer hoge qualiteit en de lestijden werden altijd volledig gebruikt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn auto-rijbewijs! Ondanks mijn hardleersheid bleef mijn rij instructeur Sonn de hoop in mij houden. Ik wil hem en de rijschool hier enorm voor bedanken. Sonn heeft mij altijd op mijn gemak gesteld en heeft mij vertrouwen in mijzelf gegeven. Fly-over, maar met name Sonn zou ik iedereen aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede, duidelijke lessen met betrouwbare rij-instructeur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fly-Over is een zeer goede rijschool. Ikzelf en mijn vriendin hebben er ons rijbewijs gehaald. De instructeurs Martin Nije en Ron De Vries hebben ons hele goede en gezellige lessen gegeven . Hiervoor wil ik ze bedanken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ter zakenkundige rijschool, vriendelijk en begripvol.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb mijn gehele rijbewijs te danken aan dit bedrijf. Ik begon voorheen met een andere rijschool, maar later bleek dat niks te zijn vergeleken de goede service en lessen van Fly-over. Als ik opnieuw kon kiezen dan had ik Fly-over zeker als eerst gekozen, je krijgt de vertrouwen dat je het haalt.

Zoals altijd perfect!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via mijn zus ben ik terecht gekomen bij Fly-Over en heb ik net zoals haar les gekregen van Anton de Boer. Ik heb met erg veel plezier mijn rijbewijs gehaald bij Anton, als het kon was er veel gezelligheid in de auto, maar dat ging zeker niet tenkoste van het leren rijden. Afspraak maken voor theorie en praktijk ging ook heel makkelijk en duidelijk overzicht over de betaling van lessen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel erg tevreden over mijn rij instructeur en hoe hij mij geholpen heeft. Zelfs als ik de hoop een beetje met mezelf had opgegeven bleef m\'n rij instructeur hoop in mij houden, en zei hij met heel veel geduld het komt wel rustig aan, geloof in jezelf. Door de rust die mijn rij instructeur had ook tijdens het lessen vertrouwde ik erop dat het me zou lukken en dat ik het ging halen. Ik beveel fly-over aan maar zeker mijn rij instructeur Sonn. Wil je je veilig en vertrouwt voelen en met alle kalmte en rust benaderd worden dan zal ik zeker naar hem gaan!! Bedankt nogmaals voor het geduld en het geloof in mij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke en goede lessen gehad en gewoon in 1x geslaagd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel erg tevreden over hoe alles is verlopen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze dochter heeft haar scooterrijbewijs via Fly-over gehaald. Vriendelijke mensen en leuke rij instructeuren. Ze is voor haar theorie en praktijk in een keer geslaagd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede instructeur (van Genderen) en prettig om zaken mee te doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ging voor mij bromfiets rijbewijs heb zelfstandig geleerd en oefen toetsen gemaakt bij fly over zelf door hard werke en de goede hulp van hun was ik geslaagd met prakrijk had ik door top uitleg van tony (rij instructeur) het in 1 keer gehaald waardoor ik nu op mij nieuwe scooter kan rijden top gedaan fly over

2 sterren: slechter dan verwacht

Tijd geleden afgereden. Had echt het idee dat ik aan \'t lijntje gehouden werd.. 30 lessen van 1.5 uur gedaan omdat dit \"nodig\" was. Wel in 1x gehaald maarja niet zo gek hé.. Met afrijden moest ik de lesauto huren voor 1 uur?? Kon wel mooi voor \'t tussentijdse examen en het normale 45 per keer neerleggen voor wat? Oftewel ze leren \'t goed hoor maar ze trekken je zakken helemaal leeg..

Haaayy ik ben Vinkie , ik heb bij Martijn gereden en ben in 1 keer geslaagd🎉🎉

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Toen ik naar de rijschool kwam, heb ik aangegeven dat ik een vrij zenuwachtig persoon ben. Door de zenuwen kan ik vaak mijn controle over mezelf verliezen en dan raak ik in paniek. De eigenaar van de rijschool heeft mij toen bij Anton geplaatst. Dit was de beste keuze die er gemaakt kon worden. Anton heeft mij vanaf dag één gerustgesteld. Er is geen moment vanaf toen geweest dat ik me niet op mijn gemak heb gevoeld, integendeel zelfs, Anton is niet alleen mijn rij-instructeur geweest, maar ook mijn mental coach. Wanneer ik dreigde op te geven, wist Anton me weer te motiveren met zijn pep-talks. En geloof me, er waren er veel nodig. Anton heeft geduld met je, en weet precies hoe hij met zijn leerlingen om kan gaan. Het is een zeer prettige man, met zo af en toe een leuk kletspraatje en aan humor is er ook niet tekort. Vakkundig kan ik niet meer dan een dikke 10 geven, want hij heeft zelfs mij kunnen leren mijn rijbewijs te halen. Krijg je ooit Anton als je rij-instructeur, dan weet ik zeker dat je goed zit!

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.