Heel goed ervaren

Heel goede rijlestijd gehad. Geweldige instucteur. Altijd optijd, vriendelijk, geduldig. Ik zou een ieder aanraden om bij rijschool Flyover te gaan voor rijles.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Duidelijk, goed, vertrouwd en effectief

Ik heb les gehad van Herman Vuyk. In de periode van lessen heeft hij mij veel geleerd op een duidelijke en effectieve manier. Herman was altijd vriendelijk en op tijd wat het lessen prettig maakte.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Wij komen al jaren bij Fly Over en het team heeft ons nog nooit teleur gesteld!

Wij komen al jaren bij Fly Over en het team heeft ons nog nooit teleur

Extreem leerzaam

Ik ben Nick en ik heb met Badr gelest. Gisteren heb ik mijn rijbewijs gehaald. Badr was altijd erg behulpzaam en gaf goede tips meer waaraan ik kon werken. Hij stemde de rijles goed af op mijn verbeterpunten, waardoor ik elke les beter werd ik rijden. Ook kon ik altijd met al mijn vragen over het autorijden goed bij hem terecht. Kortom, de rijlessen waren altijd zeer leerzaam. De rijschool zelf was ook top. Zij stonden altijd klaar om mij te helpen als er iets niet duidelijk was voor mij.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettige rijschool en hele goede instructeur

Fly-Over is een prettige rijschool. Ik wilde binnen een bepaalde tijd mijn rijbewijs halen i.v.m. studie en het was erg fijn dat de rijschool meteen moeite heeft gedaan om mijn theorie- en praktijkexamen op korte termijn te reserveren. Wouter is een hele bekwame instructeur, die goede tips geeft en aandacht heeft voor persoonlijke ontwikkeling. Hij past de lessen op je eigen niveau en leerstijl aan, waardoor je snel vooruit gaat. Daarnaast heb je bij hem ook de kans om zelf aan te geven waar je nog op wilt focussen, zodat je zelfverzekerd je examen in gaat. Ondanks mijn drukke agenda, deed Wouter er elke week alles aan om mij op mijn voorkeurstijden in zijn lesrooster in te plannen. De RIS-methode is heel prettig om mee te werken en zou ik iedereen aanraden. Je kunt je goed op de lessen voorbereiden en het is makkelijk om bij te houden aan welke onderdelen je nog aandacht moet besteden. Ik heb er vertrouwen in dat ik door deze methode veilig de weg op ga. Het enige dat ik niet zou aanbevelen is de theoriecursus van de rijschool zelf. Mijns inziens was deze niet van goede kwaliteit en kun je beter zelf oefenen met de online toetsen die je bij het theorie leerpakket krijgt.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede rijschool en een fijne methode met het ris boek.

Mijn ervaring is uitstekend goed ik ben goed geholpen waar het nodig was en er was een fijne veilige sfeer in de auto.

Zeer prettig.

Ik heb altijd uitgekeken naar de rijlessen. Zeer persoonlijke rijschool, zelfs met de grootte ervan. Fijne rijinstructeur en altijd de draad goed kunnen oppakken als het even tegen zat.

Goeie hulp

Je krijgt veel hulp voor het geld en ze leggen alles goed uit.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Met dank aan Herman geslaagd! goede educatieve lessen waar je goed leert rijden :)

Top ervaring

Ik vond het een hele fijne en aangenamen ervaring. Ik zou Rean bij iedereen aanraden hij steekt zo veel tijd en energie in je zodat je het beste uit jezelf kan halen. Super leuke tijd gehad heel erg bedankt!

Geweldig!

In 1 keer geslaagd met Martijn! :) Was heel geduldig en flexibel, geeft kritiek op een goede manier en altijd gezellig om mee te babbelen maar laat je ook rustig rijden in stilte als je daar behoefte aan hebt! Echt een topper!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Geen problemen gehad met het leren rijden. Ik heb een leuke tijd gehad en kan nu goed autorijden.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Hele goede rijschool met een prettige en doelgerichte lesmethode!

Hele goede rijschool. Het RIS boek is een prettige en doelgerichte methode om mee te werken. Zo wordt er goed bijgehouden hoe je ervoor staat en weet je zelf ook hoe je ervoor staat. Ik heb zelf bij Jan van Genderen gereden. Hij hield het RIS boek samen met mij goed bij. Ik heb de lessen van Jan als erg fijn ervaren. Hij is rustig en legt alles goed uit. Ik heb zelf gemerkt dat hij ook heel veel kennis en ervaring heeft, wat ook erg fijn was als ik vragen had of iets niet helemaal begreep. Ik mocht zelf ook routes rijden, waardoor ik ervaring op kon doen voor het zelf rijden. Ik zou deze rijschool zeker aanraden! Nogmaals heel erg bedankt!

Duidelijk en gezellig

Ik ben super tevreden over mijn rij-instructeur Jan van Genderen. Als er iets fout ging, bespraken we het rustig aan de kant van de weg. Hij gaf haast nooit zelf de oplossing, waardoor je zelf moest nadenken en zo actief bij het rijden bestrokken was. Ik zou hem en flyover zelf bij iedereen aanbevelen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super goede lessen gekregen van mijn instructeur nadat ik van een andere rijschool ben gekomen. Zeker aan te bevelen!

Top lesschool

Top rijschool. Zeker aan te bevelen!

Super scooter lessen gehad

In 3 dagen me scooter rijbewijs gehaald met een super aardige en best strenge instructeur wat juist goed is ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vriendelijk, familiair en toch serieus lesgevend.

Ben zeer tevreden met de manier dat Rien ons (Raymond de Bruin en mijzelf) heeft klaargestoomd voor het rijexamen. Dat we voor de 1e keer geslaagd zijn is (volgens mij) te danken aan Rien onze motor rijles instucteur van rijschool Fly-over te Zoetermeer.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Uitstekende en leerzamer ervaring Met fly-over

Ik heb erg veel geleerd en kreeg meer aandacht dan waar je uiteindelijk voor betaald. Fly-Over is zonder twijfel een uitstekende rijschool alles word er erg goed geregeld. Zelf reed ik met Martijn ik heb erg veel van hem geleerd hij is erg prettig tijdens het rijden coacht veel en geeft goeie tips. Als iemand mij zou vragen naar een rijschool zou ik Fly-Over gelijk noemen en een kleine door verwijzing naar Martijn!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fantastische scooterles en in 1 keer geslaagd!

Onze zoon had een mindere ervaring bij een andere rijschool toen we bij Fly Over kwamen om het opnieuw te proberen. Dankjewel Theo voor je warme ontvangst, je vertrouwen en deskundige begeleiding. Niet alleen is er een rijbewijs gehaald, maar ook het vertrouwen hersteld wat onze zoon een beetje was verloren. En dat is een dubbel cadeau! Chapeau!

Perfecte rijschool

Een rijschool die weet hoe je leerlingen moet behandelen en rijles moet geven. Zonder dat je het gevoel krijgt. Betaal ik te veel of ga ik het wel halen. Echt een aanrader

Leerzaam en vakkundig

Goede opbouw van de lessen en goede voorbereiding op tussentijdse toets en praktijkexamen.

Goede begeleiding

Je word goed voorbereid op het verkeer

• Deskundigheid/Vakmanschap

Was echt goed, begeleiding lekker rustig

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede instructeur en prima lessen!

Altijd goede lessen had zoals het hoort en na 1 herkansing met succes geslaagd!

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk โ€“ geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.