4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, vriendelijk personeel, Goede begeleiding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb goede ervaringen met fly-over. Ik heb de afgelopen dagen scooter rijles gehad en vandaag mijn examen gedaan, ik vind dat er heel goed is lesgegeven en beveel deze rijschool dan ook aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede lessen, ik ben in een keer geslaagd dus ik vond het erg goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn examen met een zeer deskundige instructeur. Mijn broer en neefjes hebben ook hele goede ervaring bij Fly-Over. Ik kom er nu voor terug om mijn rijbewijs E achter B te halen en weer val ik in goede armen om mij te steunen naar een snel succesvol examen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen. Lessen gehad van instructeur Romeo. Ontzettend goed les gekregen, zat een goed tempo in. Hij heeft er een ontzettend groot aandeel in gehad dat ik mijn tussentijdse toets en en praktijkexamen in 1 keer heb gehaald. Theo, bedankt dat ik nog een paar keer een theorie-toets heb mogen oefenen bij jullie in kantoor, ook met succes! Ik raad deze rijschool maar vooral mijn rijinstructeur voor iedereen aan!

in twee woorden : Heel Goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfecte rijlessen gekregen ik ben echt tevreden veel valt er niet te vertellen met 1 woord \"perfect\" ik raad het je echt aan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik werd heel snel gebeld na het sturen van een mail, ik kon terrecht voordat je met je ogen kon knipperen! Al snel mijn eerste afspraak in ypenburg, boeken ophalen en theorie lessen volgen. En ook mijn AM rijbewijs had ik zo (vandaag gehaald). Ik heb er ontzettend veel geleerd en wil Theo erg bedanken voor de praktijklessen, hij is wat streng maar dat moet dan ook kijk naar het eindresultaat! Ook heb ik erg gelachen met Theo! Ik zit er zeker over na te denken ook mijn auto hier weer te doen. Super bedankt! Groetjes, Een erg tevreden Lisa. :)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede lessen. Waar je veel leert

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via internet contact opgenomen met deze ondernemer voor rijbewijs E achter B (1 dags opleiding). Prima administratieve en financiele afhandeling. Prima instructie vooraf gehad voorafgaand aan het examen. Rob, bedankt voor jouw deskundigheid en uitvoerige uitleg! Een tevreden klant, en, in 1x keer geslaagd!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede rijschool! De theorie heb ik door de goede lessen in 1 keer gehaald! En me rijexamen heb ik ook in 1 keer gehaald door de goede rijlessen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

veel gehad aan de theorie lessen en vooral de praktijk lessen zijn een aanrader want zo makkelijk is het nog niet.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Theo heeft zijn best gedaan om ons in één keer te laten slagen. En het lukte succesvol!

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.