4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring, ze zijn heel erg vriendelijk en zetten zich echt voor je in.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

het kon niet beter alles werd geregeld en ik had een geweldige instucteur

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik had 2 hele goede rij instructeurs, de eerste 15 lessen had ik van rob gekregen en hij heeft me heel goed begeleid maar omdat hij het op het einde druk had werd ik gelijk overgenomen door anton. samen met hem hebben we de puntjes op de i gezet en is het helemaal goed gekomen. ik ben net geslaagd en heel blij

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een positieve ervaring gehad met Fly-Over. Er werd goede en opbouwende feedback gegeven waardoor het lessen als een aangename ervaring ervaren kan worden waarbij je een hoop kan opsteken. De service met betrekking tot het inboeken van lessen was goed geregeld waarbij Fly-Over zelfs enkele malen haar standaard tijden heeft aangepast wanneer dit mogelijk was. Mijn ervaring is overigens met het Motorrijbewijs waar ik neit voor kan kiezen in onderstaand formulier. Derhalve heb ik voor supersnel rijbewijs gekozen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, altijd bereid om uitleg te geven tijdens het volgen van theoriecursus en het oefenen op de computers op het Fly-over kantoor. Vriendelijk, bellen je op als je geslaagd bent voor theoriecursus om de vervolgafspraken te maken. Toppie!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nadat ik gezakt was bij een ANWB erkend leerbedrijf, via een tip van een vriend bij FLY OVER terrecht gekomen. Super service alles snel en goed geregeld en vandaag dan ook geslaagd voor mijn praktijkexamen voor de scooter helemaal top!!! Bedankt ik zal jullie zeker promoten. Yordi

4 sterren: goede service, goed behandeld

Grote professionele deskundigheid (RIS instructeurs) maar altijd nog laagdrempelig en vriendelijk in de omgang en flexibiliteit. Een erg plezierige combinatie!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Fly-Over was goed. Ik heb veel geleerd tijdens de rijlessen. Ik raad iedereen aan om bij Fly-Over te komen lessen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooral theo en tony wereld mensen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede lesinstructeur (George) en service fly over

4 sterren: goede service, goed behandeld

hele goede ervaring met Romeo Gooding. Ik reed al ruim een jaar en had al een x paar examen gedaan. Door Romeo is mijn zelfvertrouwen weer gegroeid. Hij is een goede instructeur en wist mij te motiveren. Hij heeft mij ondanks dat ik al zo lang reed mij toch nieuwe dingen geleerd. Nu heb ik gelukkig mijn rijbewijs.

top

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.