Uitstekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne rijschool, aardig en deskundig. Ben er in één keer geslaagd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb les gehad van Anton de Boer. De lessen waren altijd erg gezellig en tegelijk ook erg leerzaam. Mijn praktijk examen heb ik dan ook in 1 gehaald. Mijn broertje heeft nu ook les van Anton en hij heeft het ook erg naar zijn zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb les gehad van Anton Boer. Het waren gezellige, leuke en het belangrijkste leerzame lessen! Hij legt alles goed en duidelijk uit. Zelf ben ik wel fan van de RIS opleiding, je weet dan teminste wat je te wachten staat. Ik had mijn theorie zelf geleerd en in 1x gehaald, mijnTTT gehaald en in 1x mijn praktijk examen gehaald! Ben helemaal blij! Bedankt voor alles Anton Groetjes Maaike

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb het heel goed ervaren, de mensen die daar werken zijn heel beleefd. Werdt goed geholpen in me rij gedrag. En daarom ben ik ook geslaagd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb hele goede ervaringen met de rijschool, vooral met instructeur Rob Rosenau. Erg vriendelijk, zorgt voor een ontspannen sfeer in de auto. De manier van lesgeven is prettig, heeft het beste met je voor en geeft je vertrouwen. Hem zou ik iedereen aanraden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik raad deze rijschool aan iedereen aan. Ik heb vooral goede ervaringen met mijn rijleraar; Rob. Bij hem heb ik door een fenomenale planning en uitstekende coaching mijn rijbewijs in slechts 3 maanden gehaald; beginnend bij 0 ervaring in het autorijden. Een top instructeur bij een goede rijschool. Kortom: een aanrading voor iedereen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ouders hebben een pakket voor mijn rijbewijs deel B gekocht. Flyover heeft hun goed geholpen hiermee. Mijn rij instructeur anton boer is een vriendelijke man hij geeft naar mijn ervaring een goed gevoel bij de rijlessen en hij blijft met volle 100% je steunen en begeleiden. Dankzij de flyover auto theorie cursus heb ik mijn theorie in een keer behaald ook mijn TTT en prakijkexamen heb ik door de super goede begeleiding van mijn rij instructeur anton boer in een keer kunnen behalen hiervoor nogmaals harstikke bedankt anton boer en flyover. Esmeralda v Luttervelt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring bij fly over is erg goed. Anton boer is een zeer vriendelijke intructeur hij heeft hart voor zijn leerlingen en zijn werk. De begeleiding die hij geeft is perfect ik ben zeer te vreden over flyover maar vooral over mijn intructeur. Dankzij flyover en mijn goede instructeur anton boer heb ik mijn rijbewijs in een keer kunnen behalen. Berry Groen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was fijn lessen te volgen met fly-over, omdat ze erg vriendelijk zijn en goeie instructies geven. Het is ook zeker een aanrader voor iedereen. Gr Dick meijer

Zeer zeer goede rijschool

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb meer ervaring met de rij-instructeur dan met de verkeersschool zelf die ik slechts gesproken heb om examens te regelen en dat werd door de receptioniste zeer efficiënt afgehandeld. Daar baseer ik dan ook voornamelijk mijn beoordeling op.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb leuke ervaringen gehad. ik heb veel kennis opgedaan. youri langendoen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kreeg rijles van Romeo Gooding en ik raad hem echt aan als rijinstructeur! Hij legt alles goed uit en neemt ook goed de tijd voor je. Per les leer je geleidelijk steeds meer zelfstandig te rijden tot je toe bent aan het rijexamen. En die heb ik door de goede lessen van Romeo in één keer gehaald!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb super goed leren auto rijden. Ze laten je pas echt afrijden als je er klaar voor bent. Ze nemen de tijd met alles.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met de rijschool fly over. Bij het lessen voor mijn bromfiets rijbewijs en bij het lessen voor mijn auto rijbewijs! De instructeurs zijn vriendelijk, geven goede uitleg en helpen je goed. Maar ook de kantoor medewerkers zijn heel erg lief en aardig, en ze helpen je graag!

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.