4 sterren: goede service, goed behandeld

Helemaal super! Leuke instructeurs en die helpen je overal mee! Ook als je het even niet meer weet! Nordin en rob zijn helemaal top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een goede ervaring. Ik ben erg blij met de manier van les krijgen en raad iedereen deze rijschool aan! Ik ben in een keer geslaagd en weet bijna zeker dat dat deels door mijn rij instructeur komt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top, binnen 12 lessen geslaagd dankzij de geweldige instructeur Rob. Bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het heel leuk om bij flyover bij de vreeswikkstraat theorie en rijlessen van mijn scooterrijbewijs te volgen. Ze bieden je goeie hulp aan bij het leren van je theorie. Ook met de praktijk leer je zeer veel en krijg je goed advies. Bedankt lieve mensen van fly-over.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed en prettig ervaren om mijn bromfietscertificaat bij Fly-Over te halen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

hele goede ervaring met deze rijschool goeie rij instructeur gehad Herman Vuyk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fly Over... Een top rijschool Ze hebben mij heel erg goed geholpen en doen echt hun best om je te slagen. Ik voelde me ook prettig tijdens de lessen en examen ging foutloos.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb zeer goede ervaringen met Fly Over. Ik had moeite om mijn theorie te halen maar door extra ondersteuning vanuit Fly Over ben ik erdoor heen gekomen. Het zelfde geldt voor mijn praktijkexamen. Ze hebben echt veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat ik zou slagen voordat mijn theorie zou verlopen. het

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb woensdag 16 oktober mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Dankzij mijn rijinstructeur Anton boer. Ik heb een erg leuke tijd gehad en natuurlijk veel geleerd. Anton is een gezellige, leuke en goede instructeur! Fly-over is een goede rijschool en doet moeite voor je! Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Anton!

4 sterren: goede service, goed behandeld

vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! ron van dijken bedankt voor alles. heb een hele goede tijd bij jou gehad, veel geleerd en zal iedereen fly-over aanraden als rijschool.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb echt een ontzettende leuke tijd gehad bij deze rijschool. Ik had de tip gekregen van 2 vriendinnen die beiden laaiend enthousiast waren over de tijd die zij hebben gelest. Ik heb contact opgenomen met Romeo Gooding en vrijwel meteen kreeg ik een telefoontje waarin we een afspraak hebben gemaakt. Ik wilde in de zomer periode mijn rijbewijs proberen te halen en Romeo heeft mij dan ook zo veel mogelijk ingepland. Romeo was een super leraar, ik heb altijd plezier gehad in het lessen. We hebben heel veel gelachen en er hing altijd een ontspannen sfeer in de auto. Maar naast het lachen heb ik ook in een snelle tijd heel veel geleerd. Niet alleen Romeo, maar ook de andere medewerkers van Flyover deden altijd hun best, voor hun dus ook een compliment voor de geweldige service. In 1 keer geslaagd en daardoor extra gelukkig en stiekem wel jammer dat het nu allemaal over is..

4 sterren: goede service, goed behandeld

mijn rijinstructeur was Romeo gooding, hij heeft mij goed begeleid naar mijn rijbewijs toe. alles werd uitgebreid behandelt en mijn mindere punten werd extra aandacht aan besteed. ik ben zeer tevreden over de rijschool en rijinstructeur. ik heb mijn tussentijdse toets en afrijden ook in 1x gehaald! en daar ben ik super blij mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb hier mijn lessen gehad, en ik had het naar me zin. het was leuk en je werd goed geholpen op de fouten die je maakte.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb onlangs mijn rijbewijs gehaald bij rijschool fly-over. Mijn rij instructeur was Romeo Gooding. Hij is een geduldige man waar je zeker veel van kan leren. Altijd was hij eerlijk en gezellig in de auto, iets wat zeker niet mag ontbreken tijdens het lessen, vind ik. Qua deskundigheid zit het absoluut goed. Ik kan het weten, omdat ik hiervoor 2 mindere rijscholen heb gehad waar ze maar wat deden. Dit laatste bleek later na een lege portemonnee en weinig zelfvertrouwen. Toen hoorde ik een aantal goeie reacties over fly- over en ik dacht... ik ga er voor! Kost wel wat meer, maar het brengt je tenminste ergens. Dus bij je doel. En dan weet je zeker dat je goed zit, en hoef je niet zoals ik veel meer geld en tijd uit te geven dan werkelijk nodig is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb het naar me zin gehad en ik heb ook veel gelachen

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.