4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben elke maandag met plezier naar Fly-over gegaan om elke maandag lessen te volgen. Ze zijn allemaal even aardig! En ook wel een beetje streng als het moet. Ik wil Theo & Tony bedanken voor alles, want door hun heb ik mijn scooterrijbewijs gehaald. Ik ben zeer tevreden en ik kom zeker weer terug voor mijn auto. En ik raad het iedereen aan!

goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima rijschool. Professionele instructeur. Prettige en goede communicatie. Flexibele houding. Mijn zoon zal er zeker ook zijn rijlessen gaan volgen t.z.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk en goed. Vooral tony leuke les

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nadat mijn zus in een keer was geslaag bij Fly-over bij Anton, heb ik ook auto-rijlessen genomen bij Fly-over. Dankzij de enthousiaste en leerzame manier van les geven van Anton, heb ik vandaag mijn rijbewijs ook in een keer kunnen halen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

superfijne rijschool en ontzettend goed les gehad van Romeo Gooding! Hij geeft niet alleen goed les door veel te herhalen en alles in stappen te doen, ook was het altijd gezellig waardoor je je erg op je gemak voelde en het rijden erg leuk was. Ik zou Fly over zeker aanraden en als je op zoek bent naar een goede instructeur zeker vragen naar Romeo!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke prijsafspraken, goede service, geweldige instructie ! Een aanrader !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb eerst mijn scooter rijbewijs gehaald bij fly-over. Dit was mij erg goed bevallen. Vriendelijke en gezellige mensen. Daarom ben ik ook naar fly-over gegaan voor mijn auto rijbewijs. Mijn rij instructeur was Anton Boer. Ik vind dat ik goede lessen heb gehad van hem. Hij legde alles goed uit en ik zou hem zeker aan andere mensen aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke kantoorpersoneel. Zonder enige problemen alle afspraken nagekomen. In vergelijking met andere rijscholen zeer goedkoop (voor een dagcursus incl. examen B+E betaalde ik 498euro en bij andere scholen zou ik ca. 200euro duurder uit zijn). Zeer vriendelijke en deskundige rijinstructeur, een man die je tot rust kan brengen. Hij wist precies wanneer die moest ingrijpen (een paar keer bij mij tijdens de rijles gedaan, ik ben dus namelijk geen perfecte bestuurder en ik maak ook wel eens foutjes), en hij legde ook direct uit wat ik fout deed. Een prima instructeur!!!! Ik ben in een keer geslaagd, maar was het niet zo, dan had ik alsnog dezelfde mening over Fly Over en hun instructeur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Overall very good. I passed the test on my first try. My instructor was always on time and kind. He usefully took me on routes that appeared on the test.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring is er goed, professionele begeleiding, vriendelijk. Echt waar voor je geld, ik kan iedereen Fly-over aanbevelen voor motor rijles

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

goed, snel en vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een wat mindere ervaring met een andere rijschool, ben ik bij deze rijschool terecht gekomen. Nadat ik had verteld dat ik wat onzeker was heb ik Ron van Bijnen als instructeur gekregen. Ron is rustig en duidelijk en streng als het nodig is. Ik voelde me erg op mijn gemak bij hem en onlangs ben ik gewoon in één keer geslaagd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rob Rosenau. Top man! Snel en direct, binnen 13 lessen geslaagd!

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.