4 sterren: goede service, goed behandeld

Hallo, Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Roméo Gooding. Een goede en fijne instructeur, hij heeft mij goed leren rijden op een fijne manier, hij zorgt dat je goed voorbereid je examen ingaat, laat je de moeilijke stukken rijden die je op je examen tegen kunt komen en zorgt dat je een goede beheersing hebt over de auto. Ook houdt hij rekening met je persoonlijke dingen, zo is mijn oma overleden vlak voor mijn examen en zorgde hij toch dat ik zin had in de rijlessen, ook heb ik tijdens mijn zwangerschap gereden en ook daar hield hij rekening mee, ging het even niet was dat geen probleem. Zo heb ik mijn praktijk examen ook in 1x gehaald. Hij is meegegaan en heeft er voor gezorgd dat ik mij op mijn gemak voelde bij het examen ondanks de zenuwen! Een hele fijne instructeur. Groetjes Tanja van der Kruk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alles prima geregeld en eigenlijk niets te klagen. Wel teleurstellend vond ik dat mijn 1e examen niet verzet kon worden toen bleek dat ik er eigenlijk nog niet klaar voor was. Geen idee welk van de opleidingen ik had, rijbewijs B.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ervaren instructeur met al ruim 35 jaar ervaring die kalm is en blijft in alle situaties. De lessen worden structureel en duidelijk uitgelegd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

klantvriendelijk goede service kwaliteit van de praktijklessen goed niveau

4 sterren: goede service, goed behandeld

de theory lessen hebben mij onwijs geholpen met het examen. de rijlessen van tony waren ook supper leuk en hij legde alles goed uit. ik vond het een onwijs leuke rijschool erg gemoedelijk en leerzaam. ik kom zeker terug voor me auto rijbewijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden met de professionele aanpak van Fly-Over!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fly-over ik bedank jullie enorm voor jullie goede hulp dankzij jullie ben ik in een keer geslaag de beste school ter wereld dank jullie hulp groetjes Menno meseure

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn zoon Menno heeft in een keer zijn brommer rijbewijs gehaald, dat is heel bijzonder omdat hij een lichte verstandelijke beperking heeft! Bedankt Fly over voor alle hulp!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind dat het proces van het aanvragen van de examens (tussentoets en afrijden) vlotter zou moeten gaan. Het is bekend dat er een aantal weken tussen het aanvragen en het daadwerkelijke examen zit dus hier kan rekening mee gehouden worden. Van anderen die ook bij Flyover hebben gereden hoor ik dit ook, terwijl mensen die bij een andere rijschool zitten hier geen probleem mee ervaren. Doordat er zoveel tijd tussen zit, moet je meer lessen nemen die in mijn ogen niet altijd nodig zijn geweest. Verder

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn rij instructeur was Anton Boer, een hele gezellige en leuke man om mee te rijden, de rijlessen waren altijd goed en zeervakkundig en toch heel gezellig. Hij nam alle tijd om je te helpen en om dingen te herhalen, zweer goede uitleg, en dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik vandaag mijn rijbewijs in een keer heb gehaald, ik raad hem daarom iedereen aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super leuk en gezellig en goeie les!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over deze rijschool. Ik ben goed voorgelicht en heb op een professionele manier zowel de theorie als praktijk voor mijn B rijbewijs ontvangen met als gevolg dat ik alle onderdelen telkens maar 1 keer hoefde te doen. Ik heb de RIS opleiding gevolgd (die zag ik hieronder niet als keuzemogelijkheid bij het rijtje \"ervaring met\")

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het ia een hele goede rijschool als je ergens moeite mee hebt krijg je extra les. Ik moest op het laatste moment nog mijn examen verplaatsten en dat was geen probleem. Jacek

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb bij deze rijschool snel mijn brommer rijbewijs gehaald, mede door de deskundigheid van mijn rij-instructeur.

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.