5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hallo allemaal, Ik ben afgelopen zomer begonnen met rijlessen bij Romeo Gooding van de rijschool Fly-Over. Een vriendin van mij had ook les bij hem en ze was super positief over zijn lessen. Op die manier ben ik bij Romeo Gooding terecht gekomen. Niets is minder gebleken! Hij bouwt de lessen goed op en geeft je zelfvertrouwen, zodat je heel ontspannen achter het stuur zit. De lessen zijn productief en je leert al gauw heel veel. De eerste lessen zijn vooral gericht op het besturen en het onder controle krijgen van de auto. Daarna leer je hoe je moet kijken en vooral hoe je verkeerssituaties moet inschatten met je daar opeenvolgende reactie. Ik ging snel vooruit tijdens de lessen van Romeo Gooding en daarnaast was het ook altijd erg gezellig! Na ongeveer 22 lessen heb ik mijn praktijkexamen in één keer gehaald. Dankjewel Romeo Gooding! En voor iedereen die rijlessen wil gaan volgen, Romeo Gooding is aanrader nummer 1!

Rob is Top

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is een heel goed bedrijf. ze zijn heel vriendelijk en geven je een goed gevoel ze helpen je echt goed en regelen het beste voor jou , zo snel en zo goed mogelijk. Ik raadt jullie Flyover echt aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede lessen op alles word gelet ! Alles word je uitgelegd tot je het snapt Prima service . Met dank aan fly over ben ik geslaagd nogmaal dank

4 sterren: goede service, goed behandeld

Thomas Bontje. Een goede ervaring.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

heel erg behulpzaam, Rob was de beste rij-instructeur!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jammer dat de praktijk vanuit de vreeswijkstraat gaat en niet bij Ypenburg.

klantvriendelijk en goede service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De heren en dames waren eerlijk, serieus en recht-toe recht-aan. Precies datgene wat je nodig hebt om veilig door het verkeer te komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fly over heeft mij goed geholpen met het slagen voor mijn rijbewijs. Dat hebben ze gedaan door mij lessen te geven voor mijn theorie examen waardoor ik in 1 keer daarvoor ben geslaagd! Ook had ik een top instructeur (romeo gooding) die fijne lessen geeft en waarmee je goed kan opschieten. Ook door hem ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen! Top rijschool dus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hallo allemaal, Ik ben in totaal 7 jaar bezig geweest om mn rijbewijs te halen! Heb bij drie verschillende rijscholen gereden, maar heb nergens zo veel geleerd als bij fly over, en dan wel bij Romeo Gooding. Hij is een hele toffe instructeur, die precies weet waar hij je bij moet helpen.Ik kan alleen maar zeggen als je net als ik een stresskip bent, en je bent constant onzeker over het rijden, zit je bij Romeo Gooding echt goed! Hij legt dingen zo goed uit, en herhaalt het zo vaak totdat het erin geprent zit bij je! Hij zorgt ervoor dat je je echt op je gemak voelt, en maakt de les zo comfortabel mogelijk voor je.Hij zorgde ervoor dat ik steeds meer vetrouwen in mezelf kreeg met het rijden. Ik vond de lessen altijd heel erg leuk, en gezellig en vooral ook leerzaam. Na elke les kwam ik weer dichterbij mn rijbewijs. Heb bij andere rijscholen meerdere keren afgereden en dit was de eerste keer bij fly over, ...en eindelijk gehaald!!!! Ik wil Fly-over ontzettend bedanken, en in het bijzonder Romeo Gooding!!! Ik raad iedereen aan om bij hem te rijden!!! Mvg, Sally

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb rijles gehad van Anton boer. De rijlessen waren altijd erg gezellig en leerzaam! Anton legt alles goed uit en blijft het steeds herhalen zodat je alle trucjes en manoeuvres na een tijdje kan dromen. Ook is hij erg flexibel met het plannen van de rijlessen. Als er iets tussen is gekomen valt er altijd wel wat te regelen. Hoewel ik erg blij ben dat ik m\'n rijbewijs heb gehaald, ga ik de gezellige rijlessen met Anton wel missen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

IK heb een goede ervaring met fly-over gehad. Leraar had veel geduld en begeleide mij goed. Heb me rijbewijs in 1x gehaald!

2 sterren: slechter dan verwacht

Erg duur! Voor de rest niet heel erg bijzonder.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eindelijk geslaagd en morgen kan ik het rijbewijs ophalen! Dank aan mijn deskundige instructeur Anton en de betrokkenheid van fly-over. Ik ben ontzettend tevreden met mijn keuze voor deze rijschool. Hiervoor lesde ik bij een goedkopere en beginnende rijschool.Goedkoop bleek echter duurkoop. Ik leerde hier niet de goede technieken om veilig de weg op te gaan. Bijvoorbeeld het juist waarnemen van verkeerssituaties had ik onderschat. Kijk daarom goed naar de deskundigheid en kwalificatie van je toekomstige instructeur of rijschool. Goed leren autorijden begint met het geduld en de uitleg van je instructeur. Ik koos daarom voor de betrouwbaarheid van fly-over.

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.