5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een hele goeie verkeerschool, zeker een aanrader.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ROOOBBBBBB ROOSSEENNNAAUUU IS TOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jongens en meisjes! Als jullie je rijbewijs willen halen dan kan ik maar 1 iets zeggen \"NORDIN!!!!!!!\" Altijd lachen en gezellig dus......

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb in oktober rijlessen bij Ron genomen, altijd met plezier heengegaan. Fijne manier van lesgeven met humor en hij leert je alles in een goed tempo waardoor je het op je eigen manier kan opbouwen. Echt heel fijn, ben in 1 keer geslaagd na ongeveer 5 maanden lessen! Echt super.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorige week heb ik mijn rijbewijs gehaald, na een tijdje les te hebben gehad van Anton Boer. Behalve leerzaam waren de lessen ook altijd gezellig! Hij neemt alle tijd om je te helpen en om dingen te herhalen, vooral als ik ergens wat meer moeite mee had. Ook is hij flexibel qua lestijden, er was bijna altijd wel een plekje op de tijden dat ik kon en anders was er wel wat te regelen. Ik ben dus heel tevreden met Anton als rijinstructeur en raad hem zeker aan! Nu kan ik lekker in mn eentje rondrijden, alhoewel het wel een beetje wennen is zonder Anton ernaast. Heel erg bedankt voor de lessen en groetjes van je \'dochter\', haha!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden over mijn lessen, begeleiding en zal de rijschool zeker aanraden bij anderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben enorm tevreden over Fly-Over. Romeo Gooding was mijn instructeur en ik kan hem aan iedereen aanbevelen. De rijlessen waren altijd erg gezellig en leerzaam. Romeo legde veel uit en zorgde ervoor dat ik me zeker voelde achter het stuur. Qua rijtijden was hij ook erg flexibel en het was geen ramp als je af en toe een keertje niet kon rijden. Ik ben vandaag, dankzij Romeo, geslaagd voor mijn praktijkexamen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb les gehad van Romeo Gooding en dit beviel erg goed. Vanaf het begin had ik een zeker gevoel in de auto en ik heb veel gehad aan de heldere uitleg. Naast de gezelligheid in de auto, hield hij mij toch altijd scherp. Ik ben in 1 keer geslaagd en zou Romeo zeker aanraden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

In 1x praktijk gehaalt, dankzij de goede lessen! In 2x theorie, omdat ik geen lessen had genomen (zit wel bij het packet), Het is dus slim om alle lessen te volgen, van praktijk en theorie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wij zijn erg tevreden over Fly-Over. Instructeur is altijd goed te bereiken en reageert altijd direkt. Het blijft alleen wel een dure aangelegenheid zeker als je 2 kinderen tegelijk hebt die hun rijbewijs willen halen. De paketten zijn beide niet genoeg gebleken. Dat is echt een misser.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb les gehad bij Romeo Gooding, Ik vond de lessen bij hem heel erg fijn. Ook al vond ik zelf dat ik het niet kon, hij heeft mij wel het vertrouwen gegeven dat ik het toch kon waardoor ik nu een stuk zelfverzekerder rij. Ik ging altijd met er veel plezier de auto in om van Romeo les te krijgen. Ik zou iedereen Romeo aanraden, omdat hij heel gezellig is en veel geduld heeft en alles goed uitlegt waardoor je goed en veilig leert rijden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ruim twee maanden geleden heb ik besloten weer te beginnen met rijles, na twee mindere ervaring met andere rijscholen. Ik heb contact opgenomen met een aantal verkeerscholen en Fly-Over sprong er direct uit. Ik werd super geholpen door Theo, die zelfs later in de avond nog zaken voor mij regelde. De prijs voor het pakket van 32 lessen plus examen was goed en groot voordeel was dat ik direct kon beginnen. Mijn instructeur George kon al binnen een dag afspreken en zo kon zat ik twee dagen nadat ik voor het eerste belde al bij George in zijn (bijzonder mooie ;-)) auto! In ruim 9 weken heeft George mij klaargestoomd voor het examen en hier ben ik vandaag al voor geslaagd. De lessen van George waren heel goed, echt heel veel beter dan ik bij andere rijscholen heb meegemaakt. Er zat een perfecte opbouw in, zodat ik elke week grote stappen heb kunnen maken. Voordeel was ook dat George heel flexibel was, waardoor de afspraken op voor mij gunstige tijdstippen en snel na elkaar konden worden gepland. Ben dus bijzonder tevreden over verkeersschool Fly-Over en in het bijzonder George; een aanrader voor iedereen die snel, veilig en prettig zijn rijbewijs wil halen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een leerzame tijd met Anton Boer gehad tijdens de rijlessen. Ik heb uitstekend les van hem gehad en hij legde alles duidelijk uit. Heel erg bedankt, TOP!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben erg blij dat ik voor fly over had gekozen ik ben in 1x geslaagd en ik ben zeer tevreden, ik had een ervaren instructeur die goed weet waarop je moet letten. Naast leerzaam, zijn de lessen ook gezellig! Zeker een aanrader dus! Bedankt allemaal en vooral instructeur Nordin

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.