4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag heb ik afgereden ben in 1 x geslaagd! Ik heb les gehad van badr super aardige en rustige jongen is flexibel in afspraken en als er een probleem is! Ik raad hem zeker aan voor andere mensen! Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke mensen die weten hoe je een puber het beste kunt benaderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fly-Over is erg prettig om bij te rijden. Voelen goed aan wat je nodig hebt en spelen daar op in. Een erg prettige rijschool waar je zeker niet het gevoel krijgt dat je een nummertje bent. Deze rijschool is zeker een aanrader.

Betrouwbaar , vriendelijk, kundig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind fly-over echt een zeer goede verkeersschool. Je kan gewoon binnen lopen en een afspraak maken voor de theorielessen. De theorie wordt duidelijk uitgelegd en herhaald totdat je het goed kent. Ik ben er ook in één keer voor geslaagd. Als je je praktijk aanvraagt wordt er zo snel mogelijk een aantal data afgesproken voor de praktijkles en het praktijkexamen. Je krijgt ook nog een brief thuis gestuurd ter bevestiging van alle data. Tijdens de praktijkles wordt ook weer goed uitgelegd wat er goed gaat en wat er nog verbeterd moet worden. Ook voor mijn praktijk ben ik in één keer geslaagd. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Het is best prijzig maar je krijgt er een super kwaliteit voor terug.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede praktijklessen en goede instructeurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden geweest over mijn bromfietscursus. De instructeurs hebben mij in een korte periode heel veel bijgeleerd, waardoor ik nu veilig de weg op kan. Verder is de service ook top. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden. Groetjes, Omar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met plezier lessen gevolgd om mijn bromfietsrijbewijs te halen. Veel geleerd van Tony en Theo. Ik ga zeker terug naar Flyover om er mijn autorijbewijs te gaan halen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als je met moeite recht kan fietsen, geeft dat niet veel vertrouwen in rijlessen. Gelukkig had ik een top instructeur die mij met veel humor, geduld en vooral zijn plaatjesboek (!!) door de lessen heeft geleid. Dankzij Anton Boer ben ik in 1 keer geslaagd. Ik zal de gesprekken en gezelligheid nog missen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

ben super tevreden met flyover en zeker met mijn rij leraar anton boer zou hem altijd aan bevelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben super tevreden over Fly-over. Het is een hele fijne rijschool. Mijn instructeur Anton Boer heeft mij super begeleid naar mijn rijbewijs. Ik kan zeker ook de RIS lesmethode aanraden met tussentijdse toets. Door de tussentijdse toets ga je een stuk rustiger je praktijkexamen in.

Prettig. Goede lessen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Waar ik met rijbewijs A,B,C,D en E op zak een alternatief zocht om zo mogelijk uit de WW te blijven vond ik een hopelijk goed alternatief door ook mijn taxi-pas te behalen. Hiervoor zocht ik contact met Theo, die mij zonder flauwekul en recht toe recht aan het noodzakelijke offreerde. Met inzet van optimaal personeel en middelen, voor zowel het theoretisch als het praktijk gedeelte slaagde ik in een minimaal tijdsbestek met vlag en wimpel. Nu kijken of de investering kan worden terug verdiend. Hulde aan Fly-over en Robbie, mijn super gemotiveerde instructeur. Als kanttekening wil ik nog kwijt het ervaren vertrouwen, dat zelfs eerst nadat een van de examens afgelegd te hebben pas de nota ervoor werd ontvangen.

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.