Scooter rijbewijs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind het een goede rij school ze bieden goede hulp voor theorie lessen en met de praktijk leer je ook de nodige dingen ik ben tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

hele goede ervaring met deze rijschool ik kwam van vorige rijscholen maar pas bij fly-over ging de wereld voor me open. Gelijk goed opweg geholpen. En ze zijn erg vriendelijk. Ik heb mijn brommer rijbewijs gehaald en kom graag een keer terug voor de auto. Kortom ben superblij en dik tevreden! Mis de leuke lessen nu al;) nu veilige km halen😉 iedereen naar Fly-over!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb lessen gehad van Armand Maters en ben er heel erg tevreden over! Heb op een leuke manier auto leren rijden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg behulp en betrokken zeer de moeite waard!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top ervaring! Werd vriendelijk geholpen en waar nodig meteen tussen geplaatst! Echt fijn en ben gelijk geslaagd dus mijn ervaring is heeeeeeeel goed :-)

Super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben daar echt goed behandeld ze zijn allemaal vriendelijk en aardig en de lessen zijn top Een zin fly over is GEWELDIG

4 sterren: goede service, goed behandeld

In 1 x geslaagd ! Kan ook niet anders met anton als rij instructeur Ik heb het altijd onwijs naar me zin gehad elke les weer. En anton onwijs bedankt voor alles ! Het is zeker een aanrader om bij verkeersschool fly-over je rijbewijs te halen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb veel plezier gehad in het volgen van de leerzame lessen, goede instructies van Tony Gijzel de rijinstructeur die van mij een betere verkeersdeelnemer heeft gemaakt! Dat terwijl ik nooit eerder op een scooter of wat dan ook heb gereden. Top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke instructeur, en hij gaf goede uitleg. Bedankt Nordin!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden het is me in een keer gelukt en ik zat nog onder de dertig lessen ik zal de komende jaren zeker fly-over aanraden bij anderen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geregeld, fijne organisatie, welkome sfeer, aardig personeel. Doen echt de moeite voor je om bijvoorbeeld een rijexamen zo goed mogelijk te plannen voor je.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over jullie rijschool. Het belangrijkste vind ik dat jullie individueel naar de klanten kijken en daarna jullie visie geven mbt de opleiding. De klantvriendelijkheid en vaste instructeur vond ik erg fijn en je bouwt een vertrouwensband op. kortom een super tevreden klant. 👍 de lesstof wordt overigens duidelijk uitgelegd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vint dat jullie goed les geeft ik ben egt tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helemaal top veel extra service en begeleiding en aandacht voor de personen zelf zeer klantvriendelijk en een goede kwaliteit qua opleiding en bij deze nog ontzettend bedankt daarvoor.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super rijschool!!! Vriendelijke, zeer goede en ervaren instructeur. De eigenaar en de dame die op het kantoor werkt: Oh wat een lieve en behulpzame mensen zijn dat! Ik raad iedereen aan om bij fly-over lessen te gaan volgen. Mijn zusje weet al waar ze binnenkort haar scooterrijbewijs (en vervolgens autorijbewijs) gaat halen: bij Fly-Over !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was super gezellig en ze kunnen streng zijn maar zo slaag je wel egt top

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goed! Je krijgt hele goede hulp en ze zijn daar aardig en wel in voor een geintje. Dat maakt t leuk en zo leer je op een leuke manier. Zonder de goede hulp en lessen had ik het nooit in 1x gered! Zeker een aanrader voor iedereen die z\'n rijbewijs wilt gaan halen!

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.