5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rijlessen gehad van Nordin. De lessen waren erg duidelijk waardoor je precies wist waar je aan toe was. Ik heb hier erg veel geleerd, rijbewijs in 1 keer gehaald :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Ik heb er zeer hard voor geoefend maar het was me nooit gelukt dankzij mijn rij-instructeur Badr, voorheen gereden bij een andere rijschool maar sinds ik bij flyover ben gaan rijden is mijn rijgedrag zeer verbeterd met name door mijn rij-instructeur een zeer aangename man met heel veel geduld, aanleg voor uitleggen en zegt waar het op staat ik ben zeer dankbaar en hoop dat degene die dit lezen ook het initiatief nemen om hier te gaan rijden echt een aanrader om bij badr te rijden. IN EEN WOORD TOP. met vriendelijke groet, justin badr bedankt voor alles.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg serieuse maar duidelijk en in goeie sfeer als zowel instructeur en medewerkers als leerlingen onder elkaar waarbij je een goeie en leuke motivatie krijgt om dit akkundige rijschool te willen leren en behalen van je rijbewijs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben Youri Langendoen. Ik ben vandaag in een keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Dankzij Badr heb ik het gehaald. Hij heeft mij hartstikke goed geholpen!! Badr is een hele aardige jongeman, is bereid je heel goed te helpen, past zich aan aan je leertempo, legt alles goed uit, hij is heel erg geduldig, leuke sfeer in de auto!! Kortom: voor degene die op zoek zijn naar een serieuze en geduldige instructeur, dan raad ik je Badr aan!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super service, duidelijke afspraken en flexibel. Instructeur is zeer bekwaam, geduldig en duidelijk. Ik zal Verkeerschool Fly Over zeker aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super deskundig, goede service en vooral zeer betrokken. Enige minpunt was het lesvoertuig voor iemand van 1.93. Mijn benen raakten het stuur.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede lessen. Ze proberen altijd zo vroeg mogelijk een afspraak voor je te maken voor een les of iets, dus dat is top dat je niet lang hoeft te wachten. Aardige en behulpzame mensen. Je leert veel.

Heel goed en heel fijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het goede lessen en de instructeurs zijn heel eerlijk tegen je waardoor je goed weet waar je fouten zitten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag heb ik mijn autorijbewijs gehaald. Door de lessen bij Badr ben ik goed over mijn angst heengekomen. Dit was vooral nodig voor de eerste 2 modules van het RIS. Hij legt verder de zaken wat gedetaileerder uit, iets waar andere rijinstructeurs soms wat minder lang bij stil staan. Voor mij werkte dat erg prettig. Ik heb nu een vertrouwd en verzekerd gevoel over een auto, iets wat ik voorheen niet had in durven te beelden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb zelf de lessen voor vaalangst gedaan bij rob nou ik vond het de beste rijschool van alles de tijdnemen voor een klany en de uitleg die je krijg krijg je negens

Zeer Goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

helemaal top. Je wordt goed direct aangesproken op je fouten, en daardoor heb je de mogelijkheid je fouten te verbeteren. Ik heb veel aan de rijlessen en theorielessen gehad. BEDANKT!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een leuke ervaring en ik heb snel met theorie gehaald en ook heel snel mijn praktijk gehaalt met een klant vriendelijkheid, dat zie bij geen andere verkeersschool. Delano

4 sterren: goede service, goed behandeld

De rijschool fly-over is een super goede rijschool. Ze leggen alles wat er minder gaat goed uit etc. Ik persoonlijk zou het aanraden om lessen en theorie te doen bij fly-over

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede service, En fijne rijinstructeus die alles op een duidelijke manier uitleggen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voordat ik les nam bij Fly-Over heb ik vier (!) andere rijscholen gehad waar ik niet tevreden mee was. Bij een van die rijscholen ben ik zelfs drie keer gezakt. Dit klopte niet, dus ben ik overgestapt naar Fly-Over en kreeg ik les van Herman Vuyk. Deze man beschikt over de juiste kennis en capaciteiten om je in één keer te laten slagen, want bij hem is het me wel in een keer gelukt! Super blij dat ik daarmee ben.

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.