5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hoi, Ik ben Tim Frenk ik ben vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Mijn rijinstructeur is badr, ik ben bij hem terecht gekomen via een vriend.Mijn ervaring met Badr is erg goed. Ik ben erg eigenwijs geweest in de loop naar het rijbewijs maar Badr heeft mij goed ondersteunt en bewezen dat mijn eigen manier niet de beste manier is. Dat is de manier die hij me heeft geleerd. Daardoor kan ik nu gaan genieten van mijn rijbewijs. Ik raad Badr echt aan omdat hij heel vriendelijk is en altijd geduldig is.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk en denkt goed mee met de klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoi ik ben Rémi Claessen en ik heb bij Badr gereden. Ik ben vandaag in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik had nare ervaringen bij mijn vorige rij instructeur bij een andere rijschool waar het niet zo lekker ging. Badr had belooft dat hij mij zou helpen slagen bij mijn volgende examen en hij heeft zich aan zijn belofte gehouden. Badr heeft mij leren rijden met zelfvertrouwen en hij legt goed uit hoe ik stap voor stap verkeerssituaties rustig moet aanpakken. Ik beveel hem en Flyover dus sterk aan om te leren autorijden. Ik bedankt FLYover en Badr voor alle hulp die zij mij hebben geleverd voor het halen van mijn rijbewijs!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed en hoge kwaliteit

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ging met plezier maar mijn lessen toe, er werdt duidelijk aangegeven wat je moest doen en alles was zoals het hoort te zijn top rijschool!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben helaas niet in een keer geslaagd, maar ben heel goed begeleid waardoor het helemaal goed kwam. De rijlessen gingen steeds goed, maar bij het examen ging het minder.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goed word altijd rekening met je gehouden en ze doen hun uiterste best !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een Goede rijschool, met ervaren rijinstructeurs. Deze nemen de tijd om jouw alles op een goede manier aan te leren. Ik ben in 10 lessen geslaagd!!!!

Goede ervaring.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik reed eerst bij een andere rijschool maar na 2x zakken gingen we opzoek naar een wat groter bedrijf en kwamen zo uit bij flyover

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Persoonlijke begeleiding, goede klantvriendelijkheid.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring duidelijke taal geen flauwekul.Tony Gijzel instructeur kan wel eens hard zijn,maar heeft gewoon gelijk.Alle medewerkers zijn top mensen.IK zou deze school aanraden.grt TOON.

Flexibel, deskundig, professioneel.

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.