Positief

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb uitsluitend goede ervaringen tijdens de rijlessen die ik reeg aangeboden van Armand. Met de rijschool Flyover heb ik niet veel te maken gehad maar de lessen zijn mij heel goed bevallen. Armand Maters is geduldig, kan heel goed uitleggen, zet de juiste sfeer neer en mede daardoor ben ik in 1 keer geslaagd. Ik kan hem aan iedereen aanraden. Topgozer!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke mensen. Goede service. En goede lessen. Top rijschool.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hooi allemaal, Ik ben Chiché Pieffers en ik heb vandaag afgereden voor me autorijexamen. ik ben in 1 keer geslaagd dankzij mijn instructeur Badr. Ik ben zeer tevreden over Badr want hij heeft mij stapgewijs alles goed geleerd en kon goed op mijn fouten inspelen. Ook zorgde hij ervoor dat ik niet afgeleid was en rustig bleef. En dit allemaal in 30 lessen, super bedankt Badr en echt een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na goede verhalen te hebben gehoord over fly over heb ik besloten om een proefles te nemen, en heb toen direct besloten om rijlessen te nemen. Ik heb goede begeleiding gekregen en de instructeur had een profecioneel houding en geduld. Ik heb nu bijna 3 jaar mijn rijbewijs en raad vrienden en familie aan km bij fly over rijlessen te volgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag ben in geslaagd voor mijn B-rijbewijs. Zowel theorie als praktijk in één keer gehaald en supertevreden over FLY-OVER. Speciaal wil ik vermelden de goede aandacht die aan mijn leerpunten werd besteed tijdens mijn rijopleiding. Ik heb de stimulering, het aanmoedigen van eigen initiatief nemen en de gerichte toetsing daarop echt als maatwerk ervaren bij het versterken van mijn rijvaardigheden. Bedankt Ron voor de vele fijne uren die wij in en om Den Haag hebben gereden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een zeer prettige ervaring met Fly Over! Vriendelijke mensen en goede lessen. Dankjewel !!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was 48,5 jaar oud, faalangstig en te trots om opnieuw te falen. Met de inspiratie van mijn vrouw had ik toch de keuze gemaakt om weer autorijlessen te nemen maar deze keer bij autorijschool Fly-over, want mijn zoon Carlo was daar ook in 1x geslaagd. In mijn jeugd heb ik een paar keer geprobeerd om het befaamde roze papiertje te halen en steeds werd ik door mijn eigen zenuwen overmeesterd. Dus had ik de moed opgegeven. Nu ben ik 49 jaar oud en voel me geweldig/trots met het behalen van mijn rijexamen (in 1x). Hierbij wil ik autorijschool Fly-over, maar in het speciaal Badr, bedanken. Want hij was degene die in mij bleef geloven, mij op me gemak stelde/rust gaf en me bleef aanmoedigen. Badr, jij bent mijn held. Toch gek een jongere rijinstructeur te krijgen en die zijn werk zo goed tot uitvoering kan brengen, daar ben ik ook trots op. Ik raad iedereen aan, die met de gedachten rond loopt om op jongere, maar vooral op latere leeftijd zijn of haar rijbewijs te halen, dat te doen en gewoon vragen naar Badr. Want hij was niet alleen mijn rijinstructeur, maar is ook een vriend geworden. Badr, heeft een nuchtere kijk op de wereld, legde alles goed uit en als ik ergens de mist mee in ging, dan deden we het direct opnieuw en begeleide hij me rustig door de situatie heen. Badr, je bent een toppertje. Leo Kruis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na 3 keer te zijn gezakt voor mijn praktijk examen, en lessen te hebben gevolgd bij drie verschillende genomineerde rijscholen. Heb ik Flyover verkeersschool gevonden en een proefles aangevraagd. Sonn was mijn instructeur en het voelde gelijk goed door zijn professionaliteit, hij wist precies waar hij erover had en legde alles tot in de puntjes goed uit. Ik was in tijd nood, door mijn theoriecertificaat die binnen twee weken zou aflopen. Theo was zeer vriendelijk en deed hartstikke zijn best om voor mij zsm een datum te reserveren bij cbr, in twee weken heb ik elke dag gelest en geslaagd voor mijn praktijk examen. Ik ben zeer erover te spreken over deze rijschool, de service die zij leveren is zeer goed en de instructeurs heel professioneel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

geweldig.test gedaan met aangepaste auto.goede begeleiding en service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles in orde; Piet van Stam is een goede instructeur.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

En m\'n scooter en m\'n autorijbewijs hier behaald. Vraag naar Ron van Dijken, super instructeur!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben Ilona, ik heb bij Fly-Over mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Mijn instructeur was Badr, erg vriendelijk en geduldig. Ik ben tevreden over deze rijschool.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoi ik ben Pim Weissman. Na veel moeite en problemen bij andere rijscholen ben ik bij Fly-Over terrecht gekomen en heb hier les gehad van Badr. Dit was werkelijk een wereld van verschil. Zonder Badr was het niet gelukt. Een hele fijne en rustige maar vooral ook goede instructeur. Ik was niet de makkelijkste leerling en had echt moeite met aandachtverdelen. Hier heeft Badr mij enorm mee geholpen. Absoluut een aanrader! Badr bedankt voor alles!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima en leuke rijlessen, goede en duidelijke afspraken,

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.