5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hoi ik ben Meghan Kruip, ik ben vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen dankzij Badr! Ik ben eerst bij een andere rijschool begonnen maar dat verliep niet zo goed. Uiteindelijk ben ik door mijn vriend (in een keer geslaagd) bij Badr terecht gekomen en heeft hij mij heel goed opgeleid. Hij heeft veel geduld, en werkt er net zo lang aan tot dat het lukt. Ik zal je opmerkingen nog horen als ik aan het rijden ben :-) Dankjewel Badr voor de leuke lessen!! Echt een aanrader!

super bedrijf

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een paar weken geleden mijn rijbewijs gehaald en dat heb ik te danken aan Fly-Over. Ze zorgen er helemaal voor dat je bent voorbereid op je examen. Bij de theorie kan je lessen nemen bij Fly-Over, maar je kan ook digitaal toetsen maken. Tony en Theo waren mijn instructeurs voor de scooter. Ze waren heel aardig en heel rustig ,ze hameren heel erg op de basis van het scooter rijden en dat deden ze op een leuke manier. Eens in de zoveel tijd stopten we en vertelde we wat we goed en fout hadden gedaan en als we het fout hadden gedaan kregen we ook de uitleg waarom we het fout hadden gedaan. De goede en leuke manier van lesgeven hebben ervoor gezorgd dat ik geslaagd ben voor mijn rijbewijs. Ik wil ook graag mijn autorijlessen bij Fly-Over doen, want ik weet dat dat ook een leuke ervaring zal worden en ik snel zal slagen. Ik raad Fly-Over iedereen aan die goede lessen en een leuke tijd willen hebben, tijdens het halen van je rijbewijs.

Super leuke tijd gehad En binne 2 x geslaagt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij Fly-Over heb ik de rijopleiding in stappen gevolgd, samen met mijn instructeur Han de Raad heb ik dit prima doorlopen en heb ik in een keer mijn rijbewijs behaald. Er was een goede communicatie over wanneer ik les kon nemen en mijn instructeur was altijd op tijd. Soms maakte ik nog fouten in het verkeer, maar ik zie zelf snel in waarom dat fout ging. Ik zou deze rijschool aanbevelen aan anderen die nog met rijles moeten beginnen en ook dat ze de rijopleiding in stappen moeten volgen.

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fly-Over is voor mij een prima ervaring geweest. Ik heb met plezier bij hun gereden, en ik heb hier ook met plezier mijn theorie en praktijkexamen behaald.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb in een korte tijd goed geleerd hoe je veilig door het verkeer moet rijden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na de 1e en 2e keer een rijpakket aangevraagd te hebben op Groupon, waar ik helemaal niks leerde en wat echt zonde van mijn geld was terecht gekomen bij Fly-Over. Ondanks dat Theo het heel druk had en heel veel leerlingen al aan het lessen waren, wist hij me er toch nog tussen te piepen en kon ik een week later terecht bij Ron waar ik 3 maanden lang intensief mee heb gelest. Ik heb dingen geleerd waarvan ik niet wist dat je daar op moest letten en ik heb echt veilig auto leren rijden dankzij Ron. Ik heb hele fijne lessen gehad en Ron heeft heel veel geduld met me gehad. We konden samen praatjes maken en lachen maar er was ook tijd om af en toe serieus te zijn en te leren. Ik vind het jammer dat er een eind aan gekomen is! Gelukkig ben ik geslaagd bij het CBR voor theorie en praktijk en kan nu 100% zelfverzekerd en veilig helemaal zelfstandig de weg op!!! Thanks Theo en Ron, echt super bedankt dat jullie me zo goed en zo snel hebben geholpen. Moraal van dit verhaal is dat je niet moet kiezen voor al die goedkope pakketjes, want dan ben je vaak duurder uit en verlies je enorm veel tijd, ik kan het je vertellen!!Ik raad dit iedereen aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dankzij Fly-Over heb ik weer vertrouwen gekregen in mijn eigen rijkunsten en ging ik vol zelfvertrouwen het examen in. Bij de rijschool waar ik hiervoor reed was dat vertrouwen helemaal weg en ik ben Fly-Over daarom heel erg dankbaar! Nu ga ik zelfverzekerd de weg op.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

zeer prettig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden met fly over.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb met groot plezier rijlessen bij Fly-Over gevolgd. Ik wilde mijn rijbewijs in korte tijd halen, iets wat natuurlijk veel rij-uren in korte tijd betekent. Dit was geen enkel probleem bij mijn rij-instructeur Han de Raad. Het leren rijden zelf ging volgens een praktische mindset. Als leerling krijg je direct alle verantwoordelijkheid, waardoor je erg snel leert autorijden. Hiernaast waren de uren met Han in de auto altijd erg gezellig, wat de rijlessen bijna een feestje maakten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super rijschool met top instructeurs met veel ervaring! Zeker een aanrader! Erg twijfelend over een rijschool? Neem eens een kijkje bij rijschool Fly-Over!

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.