5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel erg tevreden met de dienstverlening van Fly-over. Mijn coach Anton Boer was de beste rijcoach ooit!!!! Bedankt voor jouw geduld!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben Savannah Berger en zojuist geslaagd! Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder mijn instructeur, Badr! Ik kan zijn lessen aan iedereen aanraden! Badr bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoi, ik ben mike meijer, na en minder goede start met een andere rijschool ben ik gaan lessen bij fly-over. Omdat ik me theorie Al had gehaald wilde ik het voor het verliep me praktijk ook halen en dat is na intensief en serieuse lessen bij badr in 1 x gelukt. Raad het iedereen aan hier te lessen. Badr bedankt voor alles!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb erg prettige lessen gehad bij Jan van Genderen. Jan had altijd veel geduld als iets even niet lukte en hij was altijd in voor een grapje. Ik kan dus met plezier terugdenken aan de lesperiode!

• Service N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede lessen en ook fouten die besproken worden.Zeer tervreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg positief over dit bedrijf. Je leert tijdens de lessen heel veel door de instructors.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb een goede ervaring met dit bedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima rijschool, kunnen snel examen voor je regelen, geven heldere lessen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoi! Mijn naam is Floor Borgman en ik ben net geslaagd voor mijn auto praktijk examen! Ik heb les gehad van Badr van Fly Over en hij heeft mij top rijlessen gegeven. Hij had heel veel geduld, alles honderd keer uitgelegd tot het goed ging en mij heel goed over mn perfectionisme heen kunnen zetten (\'want in het verkeer gaat nou eenmaal niet altijd zoals je wilt\'). Badr, bedankt! Je bent zeker een aanrader! Fly Over ook bedankt voor de service en alle goeds!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoi ik ben Ashley van der toorn ik heb vandaag afgereden voor me auto rijbewijs en ik ben geslaaaagddd!!! Dankzij mijn instructeur Badr , Wat heb ik veel van hem geleerd zoals om zelfvertrouwen te krijgen in de auto en om ook niet bang te zijn op de snelweg want oh wat vond ik dat in het begin spannend, Hij is echt een top instructeur en zou hem ook zeker aan andere aanraden om bij hem te lessen Badr echt bedankt voor alles !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en fijne begeleiding. Zeer tevreden! In één keer geslaagd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

In Zoetermeer motor rijles gehad van Rien. Goede ervaringen, best streng maar rechtvaardig :). In 1x geslaagd voor mijn examens. Ik hoor nu ook van iedereen dat dit de beste rijschool is in de regio. Dus doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel veel plezier gehad tijdens de rijlessen. Top autoschool en een goede rij instructeur gehad, bedankt Martijn Oosterom!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een super rijschool met leuke mensen,in 1x me brommer rijbewijs gehaald door de goede theorie lessen van Theo en de praktijk lessen van Tony.Jullie zijn een super team met veel geduld.Tot snel maar dan voor me autorijbewijs 😘

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

helemaal geweldig goede service, aardige mensen, goede lessen en prima prijs/kwaliteit verhouding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf. Goed begeleid. Ik ben in de 2e keer geslaagd!

Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn bedrijf! Geen onnodige lessen maar er wordt goed aangegeven wanneer men denkt dat de leerling klaar is voor het examen. Neemt tijd voor uitleg.

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.