4 sterren: goede service, goed behandeld

Rijles (auto) gehad bij Herman. Deze periode als zeer prettig ervaren. Herman is een rustige rij instructeur met veel ervaring. Tijdens de lessen nam hij goed de tijd om alles uit te leggen en maakte mooie vergelijkingen, waardoor je bepaalde handelingen makkelijk en op een leuke/logische manier kan leren. Naast de goede lessen was er ook altijd ruimte voor gezelligheid in de auto, waardoor het rijden erg prettig was. Bedankt Herman!

4 sterren: goede service, goed behandeld

A. Castelan, leerling van Badr. Zeer fijne lessen gehad. Ik had zelf wat moeite met rijden, maar door de lessen heb ik het idee dat ik zelfverzekerd de weg op kan gaan. Badr is een rijinstructeur met veel geduld en legt nadruk op de dingen die je minder goed doet en samen we geprobeerd hier aan te werken. Bedankt voor de fijne lessen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer professionele rijschool. Zeer duidelijke communicatie. Zowel theorie scooter en auto in een keer gehaald. Ook het praktijk examen voor zowel scooter als auto in een keer gehaald. Ik wil Theo, Toni & Vincent bedanken👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nadat ik bij veel rijscholen weggestuurd was omdat ik te klein zou zijn voor een rijbewijs, ben ik gaan praten bij Fly-Over Verkeerschool over de mogelijkheden. Ze dachten graag mee voor een oplossing en ik kon meteen beginnen met rijlessen. Rij-instructeur Han de Raad heeft mij op een plezierige, constructieve manier, stapje voor stapje, leren autorijden en ik ben in 1x geslaagd voor mijn rij-examen. Han, hartelijk bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na tweemaal gezakt te zijn met twee instructeurs bij een andere rijschool, ben ik overgestapt naar Flyover en kwam bij Anton Boer terecht. De beste instructeur die ik heb gehad. Helder, gefocust, doorzichtig. En heel flexibel. Hij weet met veel humor de vinger op alle nodige zere plekken te leggen. Een verademing - en ik heb nu eindelijk mijn rijbewijs. Anton, bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoi mijn naam is Tigran Melikian. Vandaag ben ik in 1 x geslaagd bij Fly Over. Ik heb een top ervaring met mijn instructeur Badr gehad die mij goed geholpen heeft dit te behalen! De uitleg en lessen waren duidelijk en helder, ik merk dat ik hierdoor met een goed en zeker gevoel mijn examen in ben gegaan. Nogmaals Badr bedankt! Je bent een aanrader voor iedereen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb met plezier me rijlessen gedaan bij Herman Vuyk ! veel geduld en altijd op tijd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede rij- instructeur met goede lessen, stelt je op je gemak en bereid je goed voor op het afrijden. Gelest met RIS en in één keer geslaagd! Heel erg bedankt voor de gezellige lessen Jan van Genderen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben Tycho Veelenturf. Ik heb vandaag afgereden en ik ben in een keer geslaagd voor mijn rijexamen dankzij mijn instructeur Bad . Ik ben bij fly-over gekomen omdat een vriend mij Badr aanraden. Toen heb ik een proefles genomen en dat was erg leuk. Toen heb ik besloten om door te gaan bij Badr. Ik heb alles goed uitgelegd gekregen en ben erg te spreken over Fly-over en Badr

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima. Goede uitleg en duidelijk.

Goede ervaring, vriendelijke sfeer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima rijschool hele prettige mensen. Servicegericht en nemen de tijd voor je.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb super leuke en leerzame lessen gehad van Armand Maters, ik zou Fly-Over, en dus Armand, zeker aanraden in mijn omgeving!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke mensen, Joke en Theo zijn erg betrokken ! Gaston heeft prima les gegeven !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb goed les gekregen van Tony en theorie van Theo

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Werd allemaal goed uitgelegd en Martijn was altijd op tijd 👍👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een hele ervaring op gedaan zowel met theorie en praktijk zodat ik mijn theorie en praktijk zo in handen heb gehad. En nu kan ik genieten van het rijden op mijn bromfiets.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In de tijd dat ik rijles volgde bij rijschool Fly-Over heb ik het bedrijf leren kennen als een bedrijf dat terecht met een goede reputatie bekend staat. Ik heb zelf een goede service ervaren van de rijschool en dat kwam met name door de geweldige instructeur Vincent van Zoest. Via de RIS methode worden de rijlessen heel methodisch aangepakt wat prettig is voor de leerling. Wanneer het toch wat minder ging had de instructeur ook eindeloos geduld. Ikzelf volgde mijn lessen in een voor mij drukke tijd. Vincent was heel flexibel in het kunnen inplannen van de rijlessen. Ik zal Fly-Over zeker in de toekomst bij anderen aanraden. Dankzij deze rijschool heb ik mijn rijbewijs B gehaald.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben Anna Kucaj, vandaag in 1 keer geslaagd! Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder mijn instructeur, Herman Vuyk!! Tijdens de rijlessen van Herman heb ik superveel geleerd en vooral geleerd om meer zelfvertrouwen te hebben tijdens het autorijden!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het tijdens me rijopleiding erg naar me zin gehad, dit komt mede door Herman Vuyk, een prettige en geduldige instructeur. Nogmaals bedankt!

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.