goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wisselen van instructeur was geen enkel probleem, uiteindelijke instructeur was erg vriendelijk en stipt op tijd, lesuren werden volledig benut. Duidelijke uitleg, goede opbouw van lesprogramma en in 1 keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd met veel plezier rijlessen gehad bij Leon. Ook al ging het bij mij allemaal niet zo snel zorgde Leon altijd voor een goede, gezellige en rustige sfeer in de auto waardoor ik de moed niet heb opgegeven. Leon voelt goed aan wat je nodig hebt als leerling en is zeer ervaren!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer geslaagd en ik heb het in één keer gehaald. Gemoedelijke sfeer en het is vrij flexibel qua planning. Dit is zeer fijn i.v.m. mijn opleiding en andere bezigheden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, gezellig en flexibel. In een keer geslaagd, dus ik ben dik tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over mijn rijlessen bij Cor van Spits 92. Hij was in staat de lessen precies aan te passen op de progressie die ik boekte. Ik heb sneller dan ik gedacht had en na één examen mijn rijbewijs gehaald. Dit zou zonder de hulp van Cor niet zijn gelukt. Daarnaast waren de lessen ook altijd erg leuk, doordat de sfeer in de auto altijd goed was! Ik zou Spits 92, en zeker Cor, dus van harte aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool. Goede instructeurs die de tijd voor je nemen en je een goed gevoel geven tijdens het rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel veel geleerd van Ronald Omlo, en een relatief korte tijd mijn rijbewijs gehaald!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super tijd gehad. Veel geleerd en met veel plezier gereden bij Ronald!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede autorijschool die ik iedereen zal aanbevelen. Les gehad bij Ronald Omlo, een zeer deskundige, vriendelijke en oprechte instructeur. Ook was de sfeer in de auto erg prettig. in één keer geslaagd Ronald en Spits92 bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar goede ervaringen met Spits ´92,\r\ngoede coaching door mijn instructeur, zeer flexibel in te plannen rijlessen en natuurlijk uiteindelijk in een keer geslaagd voor de praktijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede opleiding gehad bij Spits>92. Altijd op tijd en goede structuur in de lessen. Kan het iedereen aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond spits92 en mijn rij instructeur (Ronald Omlo) zeer bekwaam.\r\nOmlo was zeer duidelijk en oprecht. Echt iets waar ik veel mee kon. In 1 keer geslaagd. Thanks spits92! Thanks Ronald Omlo!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er wordt duidelijk lesgegeven en aangegeven wat voor en hoe de handelingen gedaan moeten worden.\r\nEen vriendelijke service en duidelijke afspraken die altijd na geleefd zijn.\r\nAlle lessen met plezier gereden.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer deskundige instructeur. Prettige lessfeer. Je wordt goed begeleid tijdens het leerproces.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb bij Léon gereden. Goede opbouw in de lessen en een plezierige sfeer in de auto. Ondanks het feit dat ik niet de handigste leerling was, ben ik toch in één keer geslaagd. Een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb les gehad van Gerry Drenth, en dat is me zeer goed bevallen. Hij heeft verstand van zaken, hij is betrokken en hij geeft goede feedback. Ook is hij flexibel met het plannen van de lessen. Van harte aanbevolen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb sinds februari rijlessen gehad van G. Drenth: een deskundige, vriendelijke instructeur. Een aanrader! Altijd op tijd, prettig in overleg en bereid om te helpen. Helaas heb ik mijn rijbewijs nog niet gehaald i.v.m. verhuizing, maar ik heb inmiddels een goede basis (35 lessen) opgebouwd zodat ik binnenkort in Amsterdam kan afrijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Les gehad van G. Drenth. erg goede instructeur die altijd op tijd is en flexibel is met ophalen/brengen en het plannen van lessen. Spits>92 zorgt als bedrijf voor het slagen van leerlingen, en laat daarbij ook graag een andere instructeur als second opinion optreden. Sfeer was altijd top in de auto en duidelijke uitleg en veel tijd voor vragen. De eigen input die ik kon inbrengen was pretti in de lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De sfeer in de auto was altijd rustig en veilig.\r\nIk heb dan niet meer dan 1 rijinstructeur gehad, denk niet dat ik het beter had kunnen treffen.\r\nIk heb altijd plezier gehad in het rijden.\r\nAlles werd me geweldig uitgelegd & het was altijd gezellig met Alexander aan mijn zeide.\r\nMocht iemand mij vragen naar een goede rijschool, dan raad ik deze zeker aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijles gehad van Alexander van Zanten. Ik ben zeer blij dat ik les van Alexander heb gehad. Alexander is een goede, professionele rijinstructeur en heeft mij er echt doorheen getrokken. Ik ben blij met mijn rijbewijs, maar ik zal de lessen van Alexander gaan missen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Recent heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Spits\'92. Ik heb de rijlessen als heel prettig ervaren omdat er een ontspannen sfeer hing. De lessen werden netjes stap voor stap opgebouwd maar zeker niet in een te langzaam tempo. Alles werd rustig uitgelegd en ik heb nooit het gevoel gehad dat het erg was om een foutje te maken. Het fijne is dat er veel ruimte was om zelf aan te geven wat je lastig vond, veel eigen input dus. Als je goed bij de les blijft en je best doet om aanwijzingen snel in de praktijk te brengen, kun je bij Alexander heel vlot je rijbewijs halen. Ik heb geen moment gehad dat ik met tegenzin aan het rijden was. Ik zou Spits en zeker ook mijn eigen instructeur iedereen van harte aanbevelen!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met instructeur die op een rustige kalme manier uitleg geeft en zorgt voor een prettige sfeer in de auto.

Henk Plenterlaan 63

9731 KE Groningen

625 00 36 13

Over Autorijschool Spits '92

Autorijschool Spits>92 bestaat uit een groep enthousiaste en bekwame instructeurs/trices. Wij richten ons uitsluitend op het geven van autorijles waarbij het leveren van topkwaliteit tegen een redelijke prijs voortdurend wordt nagestreefd. Met een groot leerlingenbestand en bovengemiddelde slagingspercentages behoort Autorijschool Spits>92 tot het topsegment van de rijscholen in Groningen.