perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Spits een zeer goede ervaring , veel geleerd met een hoop plezier gelest en in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs.\r\nJeroen bedankt voor de leuke en plezierige rijlessen . Gr Joren Ploeg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb erg leuke en leerzame rijlessen bij Ronald gehad. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die ik tijdens het rijden heb gekregen en ben dan ook in 1 keer geslaagd!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb heel veel geleerd bij de lessen met Sharmila. Ze heeft een hele prettige en rustige manier van lesgeven, en ik voelde me daar altijd goed bij. Ik ben dan ook in 1 keer geslaagd! Bedankt voor alles.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jeroen is een top instructeur, veel geleerd en geeft duidelijkheid in de les! Goed contact en veel plezier mee gehad. De service is netjes en betrouwbaar bij spits.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben zeer tevreden met mijn rijlessen bij Spits 92. Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Cor. Altijd goede feedback gekregen en een gezellige sfeer tijdens het rijden. Super blij met het resultaat en in één keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed, top instructeur die mij gaf wat ik nodig had. Rust en zekerheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb de opleiding als zeer prettig ervaren .\r\nJeroen als instructeur heeft mij zeer prettig begeleid naar het rijbewijs .\r\nDank voor alles , zeker aan te raden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijlessen! Instructeur is deskundig en ervaren en heeft er voor gezorgd dat ik nu zelfverzekerd achter het stuur zit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede opleiding gehad bij Jeroen.\r\nZijn kennis zoals vaktechnisch en sociale omgangsvorm als zeer prettig ervaren .\r\nDank voor alles Jeroen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijlessen gehad voor mijn autorijbewijs bij Spits92 en ben in één keer geslaagd! \r\nDoor de deskundigheid en het vertrouwen van mijn instructrice Sharmila werd ik goed begeleid én opgeleid onderweg naar het praktijkexamen. Daarnaast waren de lessen ook nog eens heel gezellig.\r\nWat ik ook fijn vond binnen de rijschool is dat er in overleg van alles mogelijk is. Zo heb ik bijvoorbeeld een keer een les kunnen plannen bij een andere collega binnen de rijschool zodat ik alvast een keer naast \'iemand anders\' in de auto zat als oefening voor het praktijkexamen. Ik beveel deze rijschool, en Sharmila als instructrice, zeker aan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele goede ervaring met Autorijschool Spits \'92. René (Instructeur) heeft mij heel goed klaargestoomd voor het examen waardoor ik in één keer geslaagd ben! Bedankt!\r\nPrijs en kwaliteitsverhouding ligt hoog!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb altijd met ontzettend veel plezier gereden. Jeroen zorgde er echt voor dat je je op je gemak voelt en het was altijd gezellig. Ik ga de uurtjes elke week echt missen. Jeroen zorgt voor een manier van lesgeven wat bij jou past .Hij is eerlijk in je prognose en vertelt je wanneer hij denkt dat je er nog klaar voor bent. Bedankt Jeroen voor al je inzet! \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool , Jeroen heeft me enorm goed begeleid en is vriendelijk in de omgang.\r\nHartstikke bedankt en de eerst keer gelijk geslaagd . Dankjewel Jeroen ( Spits\'92)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rustige instructeur die goed kan uitleggen en waar je leuk mee kunt praten. Weet goed wat de leerling kan en nodig heeft en laat deze pas afrijden wanneer dit echt kan. Zelf met 31 lessen in één keer geslaagd.\r\nZeker aan te bevelen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een aantal rijlessen in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Top rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk, gezellig en heel erg geduldig. Ik had zin in elke les.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wilde les van iemand die flexibel zou zijn en waarbij ik vaak kon lessen. Er is goed naar mijn wens geluisterd. Ik heb heel wat uren met Johan in de auto door mogen brengen en kijk hier tevreden op terug. Hij is geduldig en ontspannen, Het is fijn om zo\'n iemand naast je te hebben. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sharmila is een rustige, geduldige en begripvolle instructrice. Nadat ik was gezakt voor mijn examen ben ik bij haar terecht gekomen. Ik had erg weinig zelfvertrouwen, maar we hebben er samen hard aan gewerkt en 4 weken later ben ik alsnog geslaagd. Ze hield zich aan alle afspraken en ik kon echt op haar rekenen. Dankjewel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede rijlessen. Theo wist me perfect voor te bereiden op het praktijkexamen, en belangrijker nog op het zelfstandig rijden. Ik zal altijd met een gerust hart de auto instappen, dus neem allen rijles bij Theo van spits92!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitatekend, in één keer gelsaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig! Ik zou Spits92 aan iedereen aanraden, de combinatie flexibiliteit, kunde en precisie is echt perfect!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke lessen met goede duidelijke uitleg. Je wordt met alles geholpen en het is handig dat je na de rijles direct weer een volgende in kan plannen samen met je docent. Hele leuke ervaring!

Henk Plenterlaan 63

9731 KE Groningen

625 00 36 13

Over Autorijschool Spits '92

Autorijschool Spits>92 bestaat uit een groep enthousiaste en bekwame instructeurs/trices. Wij richten ons uitsluitend op het geven van autorijles waarbij het leveren van topkwaliteit tegen een redelijke prijs voortdurend wordt nagestreefd. Met een groot leerlingenbestand en bovengemiddelde slagingspercentages behoort Autorijschool Spits>92 tot het topsegment van de rijscholen in Groningen.