Dit is een Andrade, hier kom ik al jaren. Dichtbij en goud eerlijke mensen.
Klantvriendelijk, vakbekwaam, meedenkend, flexibel
Snelle service, aardige medewerkers, lekker no nonsens.
Prettig sfeer.Deskundig, persoonlijk en goed geholpen. Top
Duidelijk, helder, snel en vakkundig
Mijn garage ! Zo mag ik Nederlof al jaren omschrijven. Nooit te beroerd om mee te denken en kan altijd terecht voor een tussendoor-actie. lampje verwisselen oid Toevallig een keer een grote factuur? geen probleem - betalen we in termijnen ! Super gewoon.
Ik kom met veel plezier bij Autobedrijf Nederlof. De prijs-kwaliteitverhouding vind ik erg goed. Ook word je goed geholpen. Je merkt natuurlijk wel dat je niet bij een dealer terecht komt. Het duurt soms even voordat iemand je te woord staat. Reden bezoek *: aanvulling: APK/Onderhoud/Aanschaf nieuwe auto
Goed, betrouwbaar en eerlijk advies.
Al 45 jaar mijn garage. Overgegaan van vader op zoon. Heel klantvriendelijk en een fantastische service.
Ik kom al vele jaren met 2 auto\'s bij dit bedrijf voor kleine en grote reparaties + APK met grote tevredenheid. Het is met name de deskundigheid, prijs/kwaliteit en service maar nog belangrijker is de betrouwbaarheid waarom ik telkens terugga naar dit bedrijf. Ik hoop nog vele jaren gebruik te kunnen maken onder dezelfde omstandigheden.
Gewoon dik o.k. Niet afstandelijk en zeer klantvriendelijk.
Nieuwe auto, Renault Megane 1.5dCi. Gekocht voor een werknemer. Goede afspraken. Service top, snelle levering. Deskundig
Goede ervaringen. Ik kom hier al jaren voor onderhoud en service.
Mijn ervaring met dit bedrijf is goed
Met keuren en onderhoud goede ervaringen. En hele goede, snelle en vriendelijke service bij (kleine) reparatie. Top!