Goede vekeersschool met vakkundige instructeurs!!

Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn rijlessen BE bij Leus. En ik zie dit ook als een opfriscursus op het B rijbewijs, ik had dit nodig. Ben geslaagd voor BE, Richard mij dank hier voor. Top!! Groeten Gert Tuller.

Prima praktijklessen. Is niet de voordeligste.

tevreden met begeleiding.

Deskundig, Vakbekwaam, doelgericht, oplossingsgericht

Zelf niet werkzaam in de transport maar moest mijn c halen en ce is al ingepland, de theorie was geen probleem met behulp van de klassikale lessen die op zaterdagen werden aangeboden maakt het examen een stuk makkelijker. De praktijk verliep ook vlotjes met dank aan het geduld en goede instructies van mijn instructeur. Ook de planning is prettig wanneer het door het werk niet uitkwam werd er direct gekeken naar een oplossing. Een fijne rijschool waar ik graag weer terug kom.

Meer dan goed

Altijd de rust bewaard en altijd goed begeleid

Vakkundige rij instructeurs

Ondanks dat ik geen natuurlijk talent heb om met een vrachtwagen te rijden is het Leus toch gelukt mij een rijbewijs te bezorgen.(in 2keer)

Fijne en goede lessen

Fijne lessen en duidelijke communicatie.

Ik heb erg fijne en gezellige lessen gehad bij Leus. Via de RijbewijsApp kon ik precies zien wanneer ik les had en hoe laat. Daarnaast kon ik gemakkelijk lessen van te voren inplannen door even contant op te nemen met het kantoor.

Je word vriendelijke geholpen en word goed advies gegeven

Fantastisch

Top dames, aan de bali Richard topper , fijne lessen van gehad. Bij Leus kom ik zeker weer.

Tevreden met de lessen

Het is fijn om hier te gaan lessen, je krijgt genoeg lessen om alles goed te kunnen leren.

De rijinstructeuren zijn heel goed. Ze nemen de tijd, zijn rustig, geven goese feedback en zijn in het algemeen toffe mensen.

Super fijn

Ik vond het super fijn om bij leus mijn theorie en praktijk te hebben gedaan. De theorie lessen op de maandag avond hebben mij echt geholpen. De praktijk ging ook echt goed. Ik heb bij Mirella gelest en ze legde alles goed uit en ook op een rustige manier.

Erg goede rijschool

Geven goed advies en doen moeite om te zorgen dat je je rijbewijs haalt.

Alleen soms vervelend dat ivm de drukte er weinig plek was om te lessen.

Goeie rijlessen, goede techniek aangeleerd

ik ben in 1 keer geslaagd door de goede rijlessen

Goed uitleg en kreeg veel tips

Praktijkexamen in 1 keer gehaald. Rij instructeur gaf mij heel veel vertrouwen en veel tips.

Goede begeleiding

Perfect qua structuur en inschatting. Instructeurs zijn informerend en correct. Aanbeveling!

Vriendelijk personeel en goede begeleiding gehad bij mijn BE rijbewijs.

Fijne instructeur

Na slechte ervaring bij andere rijschool en enorme examen stress toch geslaagd voor mijn CE rijbewijs. Met dank aan de instructeur die mij de tijd gaf en mij mijn zelf vertrouwen weer heeft terug gegeven.

heel goed

fijne mensen die je veel steun geven ook al heb je een lichte beperking.

heb de lessen met plezier gevolgd

krijgt op tijd bericht wanneer je aan wezig moet zijn eten drinken goed gewoon goed met alles

Goede lessen

Erg goede rijschool

Planning wordt goed aan gehouden en de instructeurs zijn erg aardig en gaan mee in het tempo waar jij in zit qua rijden.

Goede instructeurs

Goed heb veel geleerd de instructeurs zijn heel open en vriendelijk.

Zeer vrolijk ontvangst en leuke instructeurs

Als je belt wordt er altijd vrolijk opgenomen. En er word in overleg met jou lessen uitgehaald door examens of iets.

Baniersweg 41

7603 NA Almelo