Fijne rijschool, fijne mensen, toppers

Dé plek om je rijbewijs te halen

Goede rijlessen

Er wordt genoeg tijd genomen om je voor te bereiden op het examen.

Profesioneel vakkundig en gezellig

lessen in een leuke gezellige sfeer. Je wordt er goed opgeleid door vakkundige instructeurs.

Goede, duidelijke en rustige begeleiding

Rob heeft me goed geholpen de stress van het afrijden af te nemen. Prettige ervaring en natuurlijk in 1 keer geslaagd!

Goede rijschool

Het is een goede rijschool met goede instructeurs. Goede begeleiding tijdens de lessen.

Supper

Goed in het regelen van de lessen de vriendelijk heid gewoon top

Top geregeld

Alles top geregeld. En als er iets veranderd komt er gelijk een mailtje. Als er toch nkg een probleem ontstaat lossen ze het ook goed op

Geweldig!

Super aardige instructeurs die je op je gemak stellen. Heel vriendelijk en relaxed. Ze nemen alle tijd om je dingen uit te leggen en tekenen de situatie zelfs uit. Erg tevreden met Leus rijschool waardoor ik in 1 keer mijn aanhanger rijbewijs heb gehaald.

Alles is duidelijk

Je krijgt overzichtelijk je lesplanning en het is allemaal duidelijk hoe alles gaat.

Rob is een top instructeur, legt alles goed en duidelijk uit!

Goede ervaring, leuke en leerzame lessen!

Ik krijg met rijlessen tips waar mijn ouders zelfs nog nooit van gehoord hebben. Echt een aanrader!

Goed betrouwbaar en leuke mensen

Ik vind het een mooie leuk en vriendelijk bedrijf

Hartstikke goede rijschool, goede instructeur.

Super goed

Super fijne rijschool .

Goede ervaring, duidelijk communicatie en goede begeleiding

Zie kopregel

Het scooter examendag keurig ennsnelgeregeld.

Op zeer korte termijn een examendag kunnen regelen. Alle informatie keurig via de mail gekregen. Top geregeld. Vriendelijk personeel.

zeer positief

Rijlessen zijn goed verzorgd evenals de theorielessen. Naast de lessen heb ik het contact met de adminstratieve medewerksters als zeer professioneel en klantvriendelijk ervaren. De snelheid van reageren en het probleemoplossend vermogen is van grote klasse. Dit allemaal samen maakt verkeersschool Leus tot een perfecte rijschool waar klantvriendelijkheid ongekend hoog aanzien geniet.

Gewoon top

Altijd vrolijke mensen en super leuke mensen die curcus geven goed eten en genoeg koffie thee of wat anders ik zeg een top bedrijf

Een super fijne rijschool!

Ik heb altijd met plezier gelest bij Leus en Mirella Westerhoff. Mirella is een erg goede rij-instructrice, en het was altijd gezellig in de auto. De dames bij Leus waren ook altijd heel aardig als je opbelde en vaak wisten ze al wie je was! Allemaal heel erg bedankt, Mara

Super geregeld allemaal ! Top mensen .

Super geregeld allemaal ! Top mensen .

Goede lessen, duidelijke instructies en fijne instructeurs

Mijn ervaring met Leus verkeersschool was zeer positief. Ik ben altijd goed geholpen en heb altijd met plezier gereden. De instructeurs weten echt waar ze het over hebben. Sommige zijn soms wat recht door zee maar hier kun je mee leren omgaan.

Werden goed ontvangen met een kop koffie.

We hadden Rob als instructeur voor BE rijbewijs. we waren met 2 mensen voor de dagopleiding en Rob heeft het ons goed uitgelegd. Ook omdat we allebei geslaagd zijn. Hebben een leerzame dag gehad.

Beste rijschool Almelo en omstreken

Ik heb met heel veel plezier mijn rijbewijs in 1x gehaald. Eerst had ik ergens anders rijles, maar dat klikte niet. Toen ik naar Leus ben gegaan was mijn angst om te rijden binnen een paar lessen weg, met dank aan Mirella. Vooral als je het spannend vind om te rijden, raad ik aan om bij Mirella te lessen :).

Prima rijschool

Vond het een professionele rijschool en ik ben in een keer geslaagd!!! Ik zou het aanraden om rijles hier te gaan volgen!!!

Baniersweg 41

7603 NA Almelo