goed en fijne verkeersschool!!

Ondanks de corona tijd , heb ik een fijne ervaring met leus, mede door instructeur Rob. fijne rijlessen mee gehad.

Geweldige rijschool!!

Zeer gastvrij ontvangen met koffie en kennismaking gesprek. Op een zeer leerzame en ontspannen manier werd alles duidelijk uitgelegd en praktijkles gegeven met tussen door alle ruimte voor vragen. Het was een leerzame, gezellige dag, met aansluitend een positief afgerond examen! Rob, hartelijk dank voor je prettige manier van lesgeven!

Fijne instructie. Duidelijk. Hele goede service.

Met enige spoed moest ik mijn C rijbewijs hebben. Hier heeft Leus alles aan gedaan om aan mee te werken waarvoor ik erg dankbaar ben.

Super!

Een hele goeie ervaring gehad met Leus. Word goed behandeld, regels wat betreft afzeggen van lessen zijn duidelijk, en in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Kortom super! PS: Willy bedankt voor de leuke rijlessen die we hebben gehad.

Goeiebrijschool

Ik vind een hfijne rijschool en fijne rijinstruteur. Geeft ook aan wanneer je iets fout doet En ze helpen om je zelfvertrouwen te krijgen Telefoniste helpt je ook goed op weg als je ergens niet uitkomt

Geweldige rijschool

Alles goed op regel, in 1keer slagen staat hoog in het vaandel en dat doen ze met leerzame lessen

Klantgericht, interesse en goede begeleiding

Al jarenlang klant , vanaf mijn auto, vrachtwagen en nu motor. Zeer tevreden met de service.

Goede instructeur

Goed materieel en duidelijke instructie voor aanhanger rijbewijs.

Prima rijschool

Het personeel wat er rond loopt is altijd even vriendelijk en attent

Uitstekende rijschool

Ik ben zeer tevreden over de rijschool

Goede begeleiding, goede rijlessen, gewoon goed!

Duidelijke uitleg, prettige instructeur, aanrader!

Super goed

Het was top

Was super!!

Alles is super goed uitgelegd en heel goed geregeld. Ook de lunch die erbij zat was super goed. Misschien iets meer rijden.

Deskundig, meedenkend en betrouwbaar bedrijf

Na alle negatieve berichten over het CBR was ik er van uitgegaan dat het wel even kon duren voordat ik het rijbewijs C1 in mijn bezit zou hebben. Maar binnen 3 maanden was alles geregeld (medische keuring, 2 theorie examens en het praktijk examen) en vandaag heb ik het rijbewijs gehaald. Met dank aan Leus opleidingen. De dames op kantoor en instructeur Rob hebben mij perfect begeleid tijdens dit traject.

Heel geweldig om te lessen

Dag om niet meer te vergeten

Goede lessen, goede uitleg, je voelt je ontspannen door de instructeur, en een zeer leuke dag en een goede ervaring

Alles was goed geregeld!

Alles goed geregeld

Was een super dag goed geregeld en verzorgd. Top.

Goede begeleiding en duidelijke instructies

Fijne instructeur Rob. Duidelijk en efficiënt.

Echt een top rijschool

Fijne verkeersschool

Super fijne verkeersschool. Ben super blij dat ik voor jullie gekozen heb. De theorielessen waren duidelijk met goede uitleg. De rijlessen waren leuk leerzaam en ook gezellig.

Leuke rijlessen goeie begeleiding

Je wordt goed geholpen

Goed voor mekaar

De rijinstructeur had veel geduld en zo werd de 1 dagscursus een succes. Bedankt Rob!

Flexibel, klantgericht en bekwaam

Prettig gelest bij Leus Verkeersschool. In overleg is er veel mogelijk en de instructeur is bekwaam en klantgericht.

Prima rijschool

Dag cursus BE gedaan. Goede instructies en goede voorbereiding op het examen.

Baniersweg 41

7603 NA Almelo