Nu een fijne instructeur

Eerst een minder fijne ervaring omdat instructrice heel omzeker was maar nadat ik dat heb aangegeven nu een hele fijne instructeur en mag ik bijna afrijden

100% tevreden!

Van de eerste les tot en met het examen hartstikke tevreden over Leus. Zowel de instructeur als alle andere medewerkers waren zeer vriendelijk. Aanrader

Prima goed voor elkaar

Hele fijne gemoedelijke sfeer bij leus. En prima les gehad.

Ik heb 1 proefles, een les en een examen gehad van Oscar en dat ging super!

Geweldig goed geregeld

Onze dochter heeft haar Bromfiets rijbewijs hier behaald. Er wordt van begin tot eind goed begeleidt, zelfs de lunch is geregeld. Onze dochter is super blij en wij als ouders kunnen haar met een relatief gerust hart haar laten gaan.

goede proffesionele en aardige rijschool

x

In 1 woord: super!

Ik heb een hele fijne instructeur gehad en iedereen bij de rijschool was heel vriendelijk! Zeker een aanrader!

Goede rijschool vriendelijk personeel

Goeie rijschool met goeie rij instructeurs

Topie

Op een makkelijke manier uitgelegd hoe je auto moet rijden op de weg. Eerste keer examen En geslaagd Toppie Willen jullie ook èèn keer geslagen kies Leus Verkeersschool. Instructeur Oscar

Super tof dat er zo snel een plan b genomen word Super bedankt!

Fantastisch

Oscar heeft de ervaring om na mijn eerste gezakte examen de puntjes op de I te zetten en me te laten slagen

Fijne vertrouwde rijlessen

Ik heb hele fijne rijlessen gehad, waarin er veel vertrouwen en behulpzaam werd gereden.

Goed!

Hele goeie rijschool!

Top rijschool

Zeer uitstekend duidelijke uitleg van oscar direct maar dat heb ik zelf heel goed ervaren. 6 oktober begonnen 17 december afrijden en geslaagd van wacht rijen bij het cbr niets meegekregen door dat er op kantoor veel wordt gekeken na de planning van het chr kortom TOP

Leuke en informatieve rijlessen

De lessen waren erg leuk en informatief. Les auto stond altijd op tijd voor de deur en de lestijd werd nuttig gebruikt. Ik kon alles vragen en kreeg overal antwoord op. Er was een veilige leeromgeving in de auto.

Top service

Fijne en goede rijschool. Duidelijke instructie voor mijn AM rijbewijs door Richard. Fijne rijles met goede tips en stops onderweg om van je fouten te leren. Richard en Leus, bedankt voor de goede service en rijlessen! Zeker een aanrader!

Blij dat ik het gedaan heb.

Fijne rustige instructeur die je op de juiste rijstijl wijst. Wel jammer dat de Iveco niet fijn schakelt. Deze is volgens ons hard aan vervanging toe.

Blij dat ik het gedaan heb.

Leuk team!

Prettige medewerkers en een goede instructeur, Bert, die je op een fijne manier de goede informatie geeft voor het besturen van de vrachtauto en het behalen van het C1 rijbewijs.

Baniersweg 41

7603 NA Almelo