Betrokken op alle fronten.

Correcte manier van benaderen via de mail, en beantwoorden van vragen, plus de betrokken collega's maken het een goede ervaring

C1 gehaald!!!!

Aanmelding en administratieve afhandeling was snel en erg vriendelijk. Documentatie was goed verzorgd. Duidelijke e-mails over de agenda, wanneer de praktijk sessies waren en wanneer het examen. De rijlessen waren goed verzorgd, instructeur was erg duidelijk en informatief. Door in te spelen op mijn vragen werd de rijles effectief. C1 is voor een kleine vrachtwagen en daar valt een camper ook onder. De handelingen die je met de vrachtwagen uit moet kunnen voeren doe je ook met een camper. Het examen is met de vrachtwagen dus terecht dat de rijles weinig aandacht schenkt aan de camper en vooral aan de vrachtwagen. Kortom: in 1 keer gehaald met goed gevoel van waar voor mijn geld.

Top bedrijf

Top rij-instructeurs

Met Gerard les gehad en leuke gemoedelijke lessen gehad. Vlot en gezellig.

Prima rijschool, leuke sfeer

Altijd met plezier mijn lessen gevolgd, goeie instructeur. Duidelijk maar ook in voor een praatje. Overleg met planners ook snel en korte lijntjes

Prima dag cursus gehad. Sluit goed aan bij het examen.

Vandaag een dagcursus E achter B opleiding gevolgd. Cursus is duidelijk en bereid je goed voor op het examen. Voorzieningen zijn prima. Goede auto met aanhanger.

super verlopen van het eerste contact tot het examen

top bedrijf

Goede en leerbare rijschool,

Vooral gezellig

Top!!

Professionele en rustige begeleiding erg fijn!

Fijn

Top geregeld, leuke en goeie rijinstructeur, leuke en meedenkende planner :)

Ze nemen de tijd voor uitleg en goede tips. Helpen je van start tot einde met het behalen van je rijbewijs.

Goede begeleiding; vriendelijk personeel.

Alle aspecten goed doorgenomen. Tijd genomen maar niet onnodige tijd gebruikt.

Goede rijschool

Fijne ervaring goed bezig

Goede begeleiding en persoonlijke aandacht voor en tijdens het examen

Heel erg mooi om voor het examen een korte cursus te krijgen waar de puntjes nog even op de i worden gezet, zeer waardevol en leerzaam.

Ben goed geholpen

Heb een pdd nos beperking en niet aangeboren hersenletsel ze hebben met geduld en goede uitleg goed geholpen en ben geslaagd

Goede ervaring met deze rijschool, met name door uitstekende begeleiding van instructrice Leontien!

Hele fijne rijschool! Ik heb een goede ervaring gehad met de instructrice Leontien. Ze neemt de tijd voor je en zorgt dat je een goed pad hebt naar je examen toe. Ik heb een paar keer gereden met andere instructeurs, die ook erg enthousiast en aardig waren. Ik zal Leus zeer zeker aanraden bij vrienden en familie, een 10/10!

Leerzame maar zeker gezellige lessen gehad!!

Lessen waren leerzaam, alles werd goed kort maar krachtig uitgelegd en er is altijd ruimte voor vragen! Gezelligheid was ook zeker aanwezig! Aanrader!

Fijne rijlessen voor C1

Rustig rondgereden in Almelo en omgeving en zo alles geleerd voor mijn C1!

leuke en gezellige sfeer en leerzaam

Een leuk team met een goede sfeer. Goede uitleg waar je echt wat aan hebt.

Heel erg nette service

Heel hele fijne rijschool, ze doen alles voor je en als er was is, zijn ze goed bereikbaar

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld

Vind dat de rij instructeur het goed uitlegt. En dat de auto’s fijn rijden.

Hele fijne en goede rijschool!

Ik heb mijn automaat rijbewijs gehaald, maar wilde toch het schakelrijbewijs ookhalen. Ik kon snel mijn eerste les inplannen en vond het leuke en leerzame rijlessen!

Fijne en volledige rijschool

Goede koppeling van instructeur. Duidelijke verwachtingen en doorlopen van rijlessen. Goed van prijs. Fijne ervaring van het totaal plaatje. Van het inplannen van lessen tot de theorie tot het voorbereiden op het examen. Beide ij 1x gehaald.

Baniersweg 41

7603 NA Almelo