Zeer vriendelijk en adequaat

Zie boven

Onder genot van een kopje koffie rustig wachten.

GOEDE BEHANDELING.

Men doet wat belooft is, een goede wagen afleveren.

Een auto zonder garantie gekocht, en dan? Gelukkig bij een bedrijf dat weet hoe het moet, dat is van der Steen autoverkoop in Heiloo. Ik had een prachtige wagen, een Ford Fiesta diesel uit 2013. Noodgedwongen vanwege lichamelijk klachten moet wegdoen. Bij van der Steen autoverkoop ingeruild voor een Renault Modus. Een auto met hoge zit (voor mij een eis) en automaat. Prijs was goed en het servicepakket erbij, grote beurt en APK plus een nieuwe distributiesnaar. Bij aflevering bleek dat slot van de veiligheidsriem niet goed werkte en dat onderdeel moest besteld worden. Maar de volgende dag bij het starten een ratelend geluid , na ongeveer 5 seconden weg. Maar bij elke keer starten opnieuw, en de auto zonder garantie. Het is waar dat een auto om bepaalde redenen wordt ingeruild. Vaak mankeert er wat aan. Wat nu. Gebeld met van der Steen en men zou kijken bij het repareren van de veiligheidsriem. Het bleek de recirculatieklep te zijn en die zit diep in het dashboard. Een afspraak gemaakt voor reparatie, die dag leenauto gekregen. Vijf uur werk. En helemaal in order de wagen. De wagen wordt goed afgeleverd meneer. Geweldig. Een goed bedrijf om een auto te kopen. Overigens, de Ford Fiesta die door mij is ingeruild. Daar is niets mis mee. https://vandersteen-heiloo.nl/occasions/21608695/ford-fiesta-16-tdci-5-drs-lease-titanium-navigatie-ecc-cruise-bluetooth-keyless-pdc-lmv

Snel een afspraak kunnen regelen, zelfde dag remonderdelen vervangen n.a.v APK-keuring , gratis een huurauto , kortom prima

😳

Jammer dat de prijs zonder informatie vooraf hoger werd door ruitenvloeistof Had ik niet om gevraagd

Prima geholpen!!

Ik ben heel blij met de goede Service !! Vooral het halen en brengen thuis is voor mij als 80 jarige heel fijn. Bedankt. Juup Wuijster

Al jaren oké.

Weinig aan te merken op de onderhoudsservice.

Bij een accu controle werd mijn accu meteen doorgemeten en omdat het hoog nodig was meteen vervangen . Met 15 minuten stond ik weer buiten met een goed startende auto.

Prima!

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Goede service, goed behandeld.

Sinds kort vaste klant bij Autobedrijf Van der Steen Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid!

keurige en prettige service...

Zoals bovenstaand: keurige en prettige service...

Al jaren mijn adres voor betrouwbaar onderhoud en advies

Hier kunnen veel garagebedrijven een voorbeeld aan nemen. De service en klantvriendelijkheid is van ongekend niveau.

Gewoon STEENgoed!

Voor een verhuisklus drie maal een auto gehuurd. Via de site is eenvoudig een auto uit te kiezen en te reserveren. Vriendelijke mevrouw aan de help-balie. Top service. En daarom ook de woordspeling: 'STEEN goed!'

Gewoon goed

Netjes, vriendelijk, en goed

Goed gedaan

Banden vervangen, en transmissie olie vervangen. Meteen advies gekregen om remschijven te vervangen (zonder aandringen om dit bij vd Steen te doen).

Snel en goed geholpen

Makkelijk afspreken en op tijd begonnen met bandenwissel. Kon erop wachten.

Ik werd goed geholpen

Goede service en prijs kwaliteit verhouding.

Goede prijs en snelle levering!

Set velgen met winterbanden besteld. Staat van de velgen was prima en de profieldiepte van de banden is conform advertentie. Duidelijke communicatie via de mail en goede tip mbt monteren en balanceren, simpelweg top.

waardeloos en niet echt betrouwbaar

Oprecht geintresseerd in een aangeboden Mercedes CLA en via Autotrack een aanvraag gedaan voor een inruil bod op mijn huidige auto. Daarvoor gegevens van mijn huidige Mercedes bijgevoegd. Noch via Autotrack, noch op een rechtstreekse reminder enige reactie gehad. Kennelijk wil men niet verkopen. Actie is uitgebleven. Men heeft het kennelijk te druk om zich in belangstellenden te verdiepen. Op z'n Zeeuws heet dat uiterst onbetrouwbaar. Uiteindelijk draagt een kenteken registratie bij RDW van 8 bedrijven, leasmij en particulieren op een km.stand van 11.800 ook niet echt bij tot betrouwbaarheid. Daarom afgezien van verdere actie.

Super team!

Super team!

Prima geholpen. Echte vak monteurs!

Goed advies en vakkundig en snel geholpen

Wederom snel en goed geholpen.

Professioneel en snel. Met 4 nieuwe uitgelijnde banden rijdt mijn auto weer als een zonnetje.

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo