Men doet wat belooft is, een goede wagen afleveren.
Een auto zonder garantie gekocht, en dan?
Gelukkig bij een bedrijf dat weet hoe het moet, dat is van der Steen autoverkoop in Heiloo.
Ik had een prachtige wagen, een Ford Fiesta diesel uit 2013. Noodgedwongen vanwege lichamelijk klachten moet wegdoen. Bij van der Steen autoverkoop ingeruild voor een Renault Modus. Een auto met hoge zit (voor mij een eis) en automaat. Prijs was goed en het servicepakket erbij, grote beurt en APK plus een nieuwe distributiesnaar. Bij aflevering bleek dat slot van de veiligheidsriem niet goed werkte en dat onderdeel moest besteld worden.
Maar de volgende dag bij het starten een ratelend geluid , na ongeveer 5 seconden weg. Maar bij elke keer starten opnieuw, en de auto zonder garantie. Het is waar dat een auto om bepaalde redenen wordt ingeruild. Vaak mankeert er wat aan.
Wat nu. Gebeld met van der Steen en men zou kijken bij het repareren van de veiligheidsriem.
Het bleek de recirculatieklep te zijn en die zit diep in het dashboard. Een afspraak gemaakt voor reparatie, die dag leenauto gekregen. Vijf uur werk. En helemaal in order de wagen.
De wagen wordt goed afgeleverd meneer. Geweldig. Een goed bedrijf om een auto te kopen.
Overigens, de Ford Fiesta die door mij is ingeruild. Daar is niets mis mee.